Filme

#filme noi #filme #contagion #contagion 2

"Contagion" ar putea avea o continuare

Studiourile Warner Bros au pus in discutie posibilitatea de a realiza o continuare a peliculei de anul trecut a lui Steven Soderbergh, "Contagion".

Thriller-ul s-a bucurat de o distributie remarcabila, ce i-a strans in acelasi loc pe Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Kate Winslet si Bryan Cranston. Chiar daca filmul a atras atentia criticilor si a primit 84 de procente pe RottenTomatoes.com, succesul de box-office a intarziat sa apara, iar incasarile obtinute doar au dublat bugetul de productie.

Cei de la Warner Bros cauta scenaristii pentru "Contagion 2", mai ales ca Soderbergh si actorii din distributia originala nu au dat semne ca si-ar dori sa se intoarca pentru un sequel.

"Contagion" a avut ca tema modul in care omenirea a trebuit sa lupte cu pericolul de extinctie. Un virus cumplit, care se raspandeste cu o viteza ametitoare si are puterea de a ucide in cateva zile, starneste panica peste tot in lume. Comunitatea medicala mondiala nu gaseste niciun antidot si nu poate opri starea de isterie iscata in urma deceselor.

Foto : collider.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea