Filme

#film romanesc #filme noi #comedie #filme #s-a furat mireasa

Comedia romaneasca S-a furat mireasa va avea premiera pe 11 mai

"S-a furat mireasa", o noua comedie produsa de studiourile MediaPro Pictures, va avea premiera pe marile ecrane din Romani pe data 11 mai.

Filmul este regizat de Jesus Del Cerro si ii are in rolurile principale pe Catalina Grama ("Serviciul Roman de Comedie"), Adina Galupa ("Loverboy"), Constantin Dita ("Las Fierbinti") si Sergiu Costache. Distributia este completata de Razvan Vasilescu si Ion Sapdaru.

In filmul "S-a furat mireasa", actiunea o aduce in prim-plan pe Nina (Catalina Grama), o somera fosta Miss Barlad, satula de saracie si de viata mai putin palpitanta oferita de sotul ei, politistul Cornel (Constantin Dita), care se hotaraste sa o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare, care, spera ea, sa ii poata asigura un trai mult mai bun.

Spre surpriza tuturor, mireasa rapita refuza cu incapatanare sa se intoarca la familia ei si la proaspatul sot, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan si ignorant, cu care a fost fortata sa se marite de tatal ei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea