Filme

#colin firth #ellen degeneres #vizita #surpriza #show #video

Colin Firth - vizita surpriza la show-ul lui Ellen DeGeneres (VIDEO)

Colin Firth este un om de cuvant si a demonstrat acest lucru marti dimineata, 1 martie, cand a surprins-o cu o vizita pe realizatoarea emisiunii The Ellen Show, Ellen DeGeneres.

In drum spre aeroport, acasa .ro/firth" title="firth">Firth a trecut prin biroul lui Ellen pentru a-si respecta promisiunea facuta in urma cu o saptamana cand a fost invitatul emisiunii. Actorul i-a spus lui Ellen ca daca va lua premiul Oscar pentru rolul din The King’s Speech va veni din nou in platoul emisiunii.

Din pacate, vizita lui Colin Firth a fost destul de scurta, dar Ellen a fost mai mult decat incantata sa-si intrerupa sedinta de dimineata pentru a face cateva glume cu proaspatul castigator al premiului Oscar.

“Am trecut pe la tine sa-ti multumesc pentru lenjeria pe care mi-ai facut-o cadou”, i-a spus Firth lui Ellen, referindu-se la o pereche amuzanta de boxeri pe care Ellen i-a daruit-o in cadrul show-ului in urma cu o saptamana.

Ellen a fost atat de surprinsa de vizita, incat a deschis geamul biroului si a inceput sa strige prin portavoce ca in biroul ei se afla Colin Firth. Toata intamplarea a fost bineinteles filmata si difuzata in cadrul emisiunii The Ellen Show de ieri. Puteti urmari mai jos vizita surpriza a lui Firth si reactia lui Ellen:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea