Filme

#vrajitoare #roboti #cinematografe #mutanti #filme cinematograde

Cinematografele vor fi invadate de mutanti, roboti, vrajitoare si Godzilla in aceasta vara

Cinematografele din intreaga lume se pregatesc sa intre in sezonul fierbinte al noilor block-buster-uri anuntate de producatorii de la Hollywood. Lunile mai, iunie si iulie par sa fie dedicate continuarilor unor povesti cinamatografice care au inregistrat un succes de casa considerabil. Iata ce val fierbinte de filme ne va izbi de luna viitoare in cinematografe!

1. Maleficent

Vrajitoarea care o trimite pe printesa Aurora la somn, in povestea Frumoasei Adormite, isi dezvaluie povestea ei nespusa in "Maleficent". Cu Angelina Jolie in rolul nemiloasei ursitoare filmul, tinde sa se transforme intr-un adevarat succes de casa pentru producatori, jumatatea lui Brad Pitt avand o multime de fani in lumea larga. In alte roluri sunt Miranda Richardson si Elle Fanning.

Premiera: 30 mai.

2. Al saptelea X-Men

"X-Men Days of future past", cea de a saptea productie a seriei, se joaca cu paradoxurile temporale pentru a ne prezenta versiunile tinere ale mutantilor din curtea profesorului Xavier. Din fericire, Wolverine - Hugh Jackman este prezent si in acest al saptelea film al seriei.

Premiera: 27 mai.

3. Robotii la un pas de extinctie

"Transformers" asigura continuitatea seriei cu "Transformers: Age of Extinction". Shia LaBeouf paraseste rolul de vesnic adolescent, lasandu-l in locul sau pe Mark Whalberg sa negocieze cu robotii interstelari.

Premiera: 27 iunie.

4. 21, 22... si tot asa

Columbia Pictures si MGM invata sa numere incet, dar sigur. Dupa "21 Jump Street", producatorii ni-i aduc inapoi pe Jonas Hill si Chaning Tatum in "22 Jump Street", cei doi politisti atipici fiind trimisi sa investigheze activitatea criminala in cadrul unei fratii studentesti.

Premiera: 13 iunie.

5. Omul se trage din maimuta sau invers?

Ok, Planeta Maimutelor cu Mark Whalberg a avut succesul de casa scontat. Continuarea din 2011, "Rise of the Planet of the Apes" a depasit cu putin ca incasari dezastrul preconizat chiar de catre producatori.

"Dawn of the Planet of the Apes" reprezinta cea mai riscanta miscare pe care 20th Century Fox putea sa o faca pe franciza veche de acum cinci decenii.

Premiera: 11 iulie.

6. Godzilla

Mitul soparlei uriase cucereste intotdeauna publicul. Cel putin asa spera si cei de la Legendary Pictures si Warner Bros, care promit un monstru de dimensiuni epice. Pana acum producatorii au reusit operatia chirurgicala de separare a gemenele Olsen din distributia aceluiasi film.

Premiera: 16 mai.



Sursa foto: starcasm.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea