Filme

#christopher nolan #confirma #oficial #productia #batman 3

Christopher Nolan confirma oficial productia lui Batman 3!

Pana acum au fost doar zvonuri si speculatii despre productia filmului Batman 3 , insa regizorul seriei a confirmat pentru Empire Online faptul ca lucreaza la un noua pelicula.

“Este inevitabil, ca sa zic asa. Sunt foarte atras de acest proiect. Acum imi dau seama cum va iesi si sunt foarte entuziasmat de ceea ce facem. Chiar daca nu am anuntat oficial, cred ca lumea stie probabil deja ca lucram la el”, a spus Nolan intr-un interviu acordat reporterului de la Empire Online.

Christopher Nolan se intoarce in scaunul de regizor al lui Batman 3, iar Christian Bale isi va relua rolul supereroului mascat din Gotham City.

Deocamdata Nolan nu a fost prea darnic in a dezvalui amanunte despre Batman  3, dar ceea ce se stie sigur este ca regizorul lucreaza alaturi de fratele sau, Jonathan Nolan, la scenariul noului film. Productia propriu-zisa ar urma sa inceapa in primavara lui 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea