Filme

#filme noi #drama #chris brown #distributie film #breakdance #planet b-boy

Chris Brown va juca intr-o drama despre breakdance

Cantaretul Chris Brown a obtinut unul dintre rolurile principale in drama ' Planet B-Boy '. Filmul prezinta povestea unor dansatori care vor sa castige un campionat international de breakdance .

Chris Brown devine din ce in ce mai solicitat pentru productii cinematografice. Dupa ce anul trecut a jucat in filmul ' Takers ' si a primit un feedback pozitiv din partea criticilor, pe viitor va putea fi admirat in doua noi pelicule: 'Planet B-Boy' si 'Act Like A Lady, Think Like A Man'.

In varsta de 22 de ani, Chris Brown a fost distribuit in 'Planet B-Boy', alaturi de actorul din 'Lost', Josh Holloway . Cei doi americani se antreneaza ca sa castige un concurs international de breakdance ce se desfasoara in Franta.

Filmarile pentru pelicula 'Planet B-Boy' vor debuta in acest weekend la Los Angeles, iar apoi vor continua in Montpellier , Franta.

Drama 'Planet B-Boy', despre lumea breakdance-ului, se bazeaza pe un documentar realizat in 2007, ce poarta acelasi titlu.

Filmul va fi regizat de Benson Lee, cel care s-a ocupat si de documentar.

Foto: cinemarx.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea