Filme

#sinucidere #drew barrymore #halle berry #elizabeth taylor #actori celebri #vedete la hollywood

Celebritati care au incercat sa se sinucida

Viata celebritatilor de la Hollywood poate parea idilica, privita de la distanta, insa, nu de putine ori, ascunde probleme serioase care le determina pe staruri sa incerce sa isi ia viata. Si daca unele isi duc intentiile la bun sfarsit, exista si acele cazuri fericite cand vedetele primesc o a doua sansa. Descopera, in continuare, cateva dintre celebritatile din lumea filmului care au incercat sa se sinucida!

 

1. Drew Barrymore

Actrita Drew Barrymore nu a avut tocmai o copilarie fericita. Cochetand cu lumea filmului din frageda pruncie, actrita a fost expusa tentatiei drogurilor si a alcoolului de insasi mama sa. Drept urmare, aceasta a devenit dependenta la varsta de numai 10 ani. Dupa ce a incercat sa renunte la alcool si cocaina (fiind dependenta si de tutun, de la 9 ani), Drew Barrymore a vrut sa se sinucida. Avea doar 15 ani. Din fericire, si-a revenit, a scapat de probleme si, de atunci, nu s-a mai atins de aceste substante.

Foto: 10awesome.com
 

2. Halle Berry

Frumoasa actrita Halle Berry a avut parte de o copilarie nefericita, presarata cu abuzuri, iar viata sa de adult a fost, de asemenea, intesata de probleme. Drept pentru care, dupa ce s-a despartit de primul sau sot, David Justice, Halle a incercat sa se sinucida cu monoxid de carbon . Din fericire, in timp ce se afla in masina sa asteptandu-si sfarsitul, Halle Berry s-a gandit la mama sa si nu a mai putut continua.
 

Foto: 10awesome.com
 

3. Owen Wilson

Cine ar fi crezut ca simpaticul actor de comedie , Owen Wilson, ar fi putut avea tendinte sinucigase? In 2007, actorul a incercat sa se sinucida taindu-si venele. Fratele sau l-a gasit, insa, in timp util si l-a salvat. Motivele care l-au determinat pe actor sa incerce sa isi ia viata? Despartirea de Kate Hudson si abuzul de droguri.


 

Foto: 10awesome.com

 

4. Elizabeth Taylor

Viata regretatei actrite Elizabeth Taylor nu a fost lipsita de greutati si momente de disperare. Apogeul a fost atins in momentul in care iubirea vietii ei, Richard Burton , insurat fiind, a sunat-o ca sa puna punct relatiei cu ea. Vestea a fost mai mult decat a putut suporta actrita cu ochi violeti care a incercat sa se sinucida luand un pumn de pastile de dormit.



[Foto: 10awesome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea