Filme

#lista #sarbatori #film #ajun #mos craciun #craciun

Cele mai proaste filme de Craciun (partea II)

Saptamna trecuta va prezentam cinci dintre cele mai proaste filme de Craciun si incheiam articolul cu promisiunea de a reveni cu o continuare.

* Santa Claus: The Movie (1986)

Santa Claus: The Movie a fost catalogat drept un dezastru cu buget urias, care trateaza Craciunul ca pe un factor profitabil in industria jucariilor. Prima jumatate a filmului, setata cu sute de ani in urma, ne arata cum un batran papusar moare in urma unui accident si devine Mos Craciun.

Cealata jumatate, setata in era moderna, ne arata cum unul dintre elfii mosului pleaca de la Polul Nord si se alatura unui fabricant de jucarii malefic care vrea sa-l elimine pe Mos Craciun.


* Christmas with the Kranks (2004)

Inspirat din romanul scriitorului John Grisham, acest film ciudat de sarbatori ne demonstreaza ca pana si scriitorii de bestsellere au pana de inspiratie.

In momentul in care singura lor fiica, Blair (Julie Gonzalo) paraseste caminul familial, Luther (Tim Allen) si Nora (Jamie Lee Curtis) decid sa plece intr-o croaziera in Caraibe pentru a depasi mai usor acest moment si astfel sa evite o vacanta traditionala.

Dar decizia lor de a boicota traditia declanseaza un adevarat vacarm intre vecini. Cand Blair suna in Ajunul Craciunului pentru a anunta ca vrea sa faca o vizita surpriza impreuna cu logodnicul ei, familia Krank realizeaza ca are doar 12 ore pentru a pregati casa de Craciun.



* Silent Night, Deadly Night (1984)

Uitati de carbuni si nuieluse. Oamenii rai sunt pedepsiti cu toporul de psihopatul imbracat in hainele lui Mosului. Totul incepe cu un baietel care asista la uciderea parintilor sai de catre un hot imbracat in Mos Craciun. Ramas singur, copilul este trimis la orfelinat.

Dupa mai multi ani, acesta obtine o slujba la un magazin local. Insa, in apropierea Craciunului i se cere sa se imbrace in Mos Craciun si sa le imparta copiilor cadouri. Tanarul, inca traumatizat, isi aduce aminte de intamplarea din copilarie si incepe sa ucida.


* Surviving Christmas (2004)

Nimeni si nimic nu spune 'Craciun' mai bine decat James Gandolfini cu caciula mosului pe cap. Acest film iti arata mai degaba cat de bine este sa fi bogat si sa faci ce vrei cu banii. Chiar sa-ti cumperi o familie.

Satul sa-si petreaca din nou sarbatorile singur, Drew Latham (Ben Affleck) face familiei Valcos o oferta care trebuia refuzata inca de la bun inceput. Stresantul oaspete si cererile lui scandaloase transforma sarbatorile familiei gazda intr-un adevarat cosmar.



* Santa Claus Conquers the Martians (1962)

Copii martienilor sunt deprimati si nimeni nu stie de ce. Liderii martienilor ii cer sfaturi celui mai batran si intelept dintre ei, care le spune ca planeta lor are nevoie de farmecul Craciunului si de persoana care aduce acest lucru in sufletele pamantenilor – Mos Craciun.  Asa ca martienii il rapesc pe Mos Craciun si il duc pe Marte. Acesta, in schimb, le ofera farmecul sarbatorii de Craciunul.

Filmat cu un buger aproape inexistent, Santa Claus Conquers The Martians a devenit un film cult de-a lungul anilor datorita reputatiei sale ca fiind unul dintre cele mai proaste filme din toate timpurile.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea