Filme

#filme noi #filme #top filme #filme 2011 #filme piratate

Cele mai piratate filme in 2011

Pirateria online ramane un fenomen foarte raspandit, chiar daca practicile de acest tip sunt ilegale si sunt sanctionate in consecinta. Drept urmare, si in 2011, o serie de filme cu priza la public au fost descarcate de milioane de utilizatori din lumea intreaga. Iata-le pe cele mai piratate!

Conform Torrent Freak, acestea sunt cele mai descarcate zece filme in 2011:

1. Fast Five - descarcat de 9,2 milioane de ori
2. The Hangover II - 8,8 milioane
3. Thor - 8,3 milioane
4. Source Code - 7,9 milioane
5. I Am Number Four - 7,6 milioane
6. Sucker Punch - 7,2 milioane
7. 127 Hours - 6,9 milioane
8. Rango - 6,4 milioane
9. The King's Speech - 6,2 milioane
10. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 - 6 milioane

In mod surprizator, cel mai piratat film in 2011 a fost partea numarul 5 a seriei "Fast and Furious". "Fast Five" a fost descarcat de 9,2 milioane de ori (mult mai putin decat a fost descarcat in 2010 filmul "Avatar", care a atins numarul record de 16 milioane de dowloadari), insa s-a si bucurat de incasari de box office generoase, in valoare de 626 milioane de dolari la nivel mondial.

Urmatoarele doua filme clasate in top sunt peliculele "Marea Mahmureala II" si "Thor" care s-au bucurat de succes la public si al caror numar impresionant de descarcari nu este tocmai suprinzator. Ambele au reusit sa compenseze prin incasari: "The Hangover II" a adunat 581 milioane de dolari, in timp ce "Thor" a strans 449 milioane de dolari la nivel mondial.

Pelicula "Source Code" cu Jake Gyllenhaal in rolul principal s-a bucurat si ea de succes de box office, fapt cu atat mai spectaculos cu cat bugetul filmului a fost unul redus. Descarcat de 7,9 milioane de ori, "Source Code" a reusit sa castige din incasari in lumea intreaga nu mai putin de 123 milioane de dolari.

Poate datorita influentei exercitate de trendul filmelor cu vampiri, pelicula "I Am Number Four" s-a clasat pe locul 5, cu 7,6 milioane de downloadari. Filmul pentru adolescenti a avut incasari de 144 milioane de dolari in lumea intreaga.

Foto: digitaltrends.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea