Filme

#filme #top actori #statui de ceara #statui vedete #celebritati hollywood

Cele mai nereusite statui de ceara ale vedetelor

Celebritatile se bucura, adesea, de onoarea de a fi imortalizate in ceara in muzee faimoase din lumea intreaga. Din pacate, insa, replicile lor cerate nu sunt mereu cele mai reusite. Descopera, in continuare, cateva dintre cele mai nereusite statui din ceara ale vedelor americane!


1. Distributia din "Seinfeld"

Un artist fara prea multa experienta a incercat sa realizeze din ceara nu unul, ci trei dintre personajele indragite din serialul de comedie "Seinfeld". Rezultatul, insa, nu a fost nici pe departe cel scontat: Elaine, Jerry si Kramer au beneficiat de statui care cu greu amintesc de infatisarea lor reala

.

Foto: oddee.com

2. Jennifer Lopez

O mai veche statuie de ceara a lui Jennifer Lopez, prezenta la Muzeul Madame Tussauds , a fost remodelata pentru a se potrivi mai bine cu stilul adoptat in prezent de artista americana. Din nefericire, statuia nu a reusit sa redea cu fidelitate fizionomia lui Jennifer Lopez, similare fiind doar coafura si accesoriile.


Foto: oddee.com

3. Taylor Swift

Cantareata si actrita americana are si ea propria la Muzeul Madame Tussauds din New York City. Reactia publicului la dezvelirea acesteia nu a fost, insa, cea scontata de prestigioasa institutie, intrucat audienta a fost de acord ca replica din ceara aduce mai mult cu o decat cu Taylor Swift.



Foto: oddee.com

4. Jessica Alba

Statuia de ceara a Jessicai Alba o infatiseaza pe actrita americana in ipostaza personajului interpretat in filmul "Cei 4 fantastici". Replica nu este, insa, una tocmai reusita, aceasta aducand mai degraba cu controversata ...



Foto: oddee.com

5. Drew Barrymore

Poate una dintre cele mai nefericite statui din ceara este cea a lui Drew Barrymore. Nu este clar daca intentia a fost, de la bun inceput, ironica. In orice caz, rezultatul nu reuseste sa surprinda frumusetea simpaticei actrite, nici sa ii redea cu acuratate trasaturile. Cea mai nereusita ramane, insa, coafura lui Drew Barrymore care completeza vestimentatia deloc potrivita pentru un star hollywoodian.



Foto: www.oddee.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea