Filme

#craciun #filme #povesti de dragoste

Cele mai frumoase povesti de dragoste din filmele de Craciun

De cele mai multe ori, perioada sarbatorilor de iarna devine stresanta si agitata, cu sesiuni prelungite de cumparaturi, trafic aglomerat si probleme aparute pe ultima suta de metri la locul de munca. Te invitam sa te detasezi de toate aceste lucruri negative, cu ajutorul unor filme de Craciun in care dragostea este sarbatorita din plin.

An Affair to Remember (1957)

Considerat un clasic al filmelor de sezon, "An Affair to Remember" este povestea de dragoste dintre Nickie Ferrante (Cary Grant) si Terry McMcay (Deborah Kerr). Desi cei doi se iubesc, se hotarasc sa se desparta. Vor face insa un pact prin care isi jura ca se vor intalni o data la sase luni pe acoperisul zgarie norului Empire State Building din New York. In cele din urma, totul se termina cu bine, chiar in Ajunul Craciunului.



Sleepless in Seattle (1993)

Tom Hank interpreteaza in "Sleepless in Seattle" rolul lui Sam, un vaduv care locuieste in Settle alaturi de Jonah, fiul sau. Intr-o noapte, Jonah suna la un post de radio pentru a cere sfaturi in materie de dragoste pentru tatal sau. Annie (Meg Ryan) asculta din greseala interventia telefonica a micutului si ii trimite o scrisoare lui Sam. De aici pana la o poveste de dragoste mai este un singur pas.



Christmas in Connecticut (1945)

Elisabeth Lane (Barbara Stanwyck), o jurnalista pe teme culinare, minte despre viata ei personala, spunand ca este maritata si are copii. Viata i se va schimba total dupa seful sau si un erou de razboi se autoinvita la ferma ei pentru un Craciun traditional.



The Holiday (2006)

Amanda (Cameron Diaz) si Iris (Kate Winslet) sunt doua femei plictisite de viata lor si, mai ales, de iubitii lor. Ele se intalnesc pe internet si decid sa faca schimb de case in perioada sarbatorilor de iarna. Lucrurile se complica si mai tare fiecare gaseste cate un barbat, de care se indragosteste.



Love Actually (2003)

"Love Actually" este un film cu o distributie de exceptie (Colin Firth, Keira Knightley, Emma Thompson, Liam Neeson) despre haosul pe care dragostea il poate provoca in viata unor personaje din diferite paturi sociale. Actiunea lungmetrajului se desfasoara in Londra zilelor noastre, in preajma Craciunului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea