Filme

#filme #remake #top filme #filme tari

Cele mai bune remake-uri cinematografice

Chiar daca de cele mai multe ori filmele originale raman cele mai bune, frumoase si apreciate, mai exista si cazuri in care remake-urile au trecut originalul in plan secundar. Iata cateva dintre aceste filme.

Charlie And The Chocolate Factory

Nimeni nu are nimic de comentat in ceea ce priveste abilitatea de interpretare a actorului Gene Wilder, insa Johny Deep are un farmec aparte, care determina filmul sa fie unul cu totul si cu totul uimitor. Acesta este un producator excentric de ciocolata care, dupa ani de zile in care fabrica lui a stat intr-un mister total, face un anunt uimitor: fabrica de ciocolata isi va deschide portile si va dezvalui toate secretele sale unui grup de 5 copii norocosi.



 

Scarface (1983)

Al Pacino este responsabil de faptul ca Scarface este unul dintre cele mai bune remake-uri cinematografice din toate timpurile. De fapt, inainte de aparitia acestui film, putina lume stia ca o productie cu acelasi nume a fost realizata in anul 1932. Filmul are la baza viata lui Al Capone, iar cele doua filme au avut parte doar de recenzii bune din anul 1983.



 

Oceans Eleven (2001)

Acest film a dat nastere seriei Oceans, insa initial a fost realizat dupa un scurtmetraj. Seria care a urmat a atras laudele criticilor, iar incasarile au fost cu adevarat uimitoare. Este adevarat insa ca la succesul seriei au contribuit si actorii foarte buni si cunoscuti, precum George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts sau Matt Damon. Urmatoarele filme din seria Oceans, au fost la fel de interesante si pline de surprize.

Dawn of the Dead (2004)

Dawn of the Dead este un remake dupa filmele The Ring (2002), The Thing (1982), The Magnificent Seven (1962), The Fly (1986), Nosferatu the Vampyre (1979) si The Taking of Pelham 1 2 3. Totusi, Dawn of the Dead a adus ideea de zombi la un alt nivel si a fost o creatie cinematografica cu totul si cu totul noua.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea