Filme

#filme #top filme #filme tari # filme disney

Cele mai bune filme realizate de Disney

Compania Walt Disney a produs, de-a lungul timpul, nenumarate filme care au ramans in sufletele spectatorilor de toate varstele. Printre acestea se numara Beauty and the Beast, Lady and the Tramp, Bambi sau Pirates of the Caribbean. Iata o lista cu cele mai apreciate filme produse de Disney.

Lion King

Lion King sau Regele Leu este un film impresionant, care are puterea de a ajunge la inimile tuturor si de a da o lectie de viata. Lion King il aduce in prin plan pe onorabilul print Zimba care are o copilarie minunata, dar care devine tragica in momentul in care tatal sau, regele, este ucis chiar de unchiul sau, Scar.

Beauty and the Beast

Frumoasa si Bestia prezinta doua personaje care, initial, par total diferite, cel putin ca aspect. Acest lucru nu ii opreste pe Belle si pe Bestie (Printul Adam) sa se indragosteasca. Filmul pune accentul pe frumusetea interioara si pe dragostea neconditionata.

Aladdin

Toata lumea isi aduce aminte de aventurosul Aladdin (si de animalul acestuia de companie - o maimuta nazdravana) care ajunge la inchisoare pentru ca nu este pe placul sultanului. Aladdin reuseste insa sa scape de toate problemele cu ajutorul unei lampi fermecate.

Little Mermaid

Mica Sirena nu este un film care incearca sa impresioneze prin efecte speciale deosebite, ci prin simplitate si printr-o poveste delicata. Mica Sirena este o productie care imprumuta personaje clasice din alte povesti, astfel ca vom descoperi in acest film un print chipes, o vrajitoare, un zeu si o printesa a caror vise se implinesc in ciuda greutatilor pe care le intampina.



Alte filme marca Disney

Toy Story
Finding Nemo
Tangled
Spirited Away
Toy Story 3
Up
Mulan
Monsters
Lady and the Tramp
Sleeping Beauty
Mary Poppins
Snow White and the Seven Dwarfs
Robin Hood
Wall E
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Cinderella
Song of the South
Peter Pan
The Fox and the Hound
101 Dalmatians (animatie).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea