Filme

#filme #film de groaza #top filme #filme horror

Cele mai bune filme horror din 2012

Anul 2012 propune o multime de lansari de filme pe toate gusturile. Genul horror nu a fost neglijat nici in acest an, de aceea 2012 va avea parte de premiere interesante luna de luna. Iata cateva dintre filmele horror pe care nu ar trebui sa le ratezi in 2012!

Underworld: Awakening

Continuarea seriei horror "Underworld", "Awakening" o readuce in prim plan pe vampirita Selene (Kate Beckinsale) care s-a aflat intr-o stare similara comei timp de 15 ani. Dupa ce se trezeste, descopera ca are o fata hybrid (vampir-Lycan) in varsta de 14 ani, pe nume Eve, si, de indata ce o gaseste, are drept scop oprirea celor de la BioCom care si-au propus sa creeze Lycani foarte puternici care sa ii distruga pe vampiri. Primele impresii despre acest film nu sunt tocmai grozave - printre altele, in spatele "Underworld: Awakening" ("Lumea de dincolo: Trezirea") se afla regizorii care au facut si "Shelter", un film nu foarte apreciat. Insa, daca esti fan, nu trebuie sa il ratezi!

Premiera in Romania: 20 ianuarie 2012

The Grey

Pelicula "The Grey", cu Liam Neeson si Dermot Mulroney , implica lupi si peisaje din Alaska, menite sa iti dea fiori reci pe sira spinarii. Subiectul filmului? Un grup de oameni se prabuseste in tinutul inghetat al Alaskai si se straduieste sa supravietuiasca, avand de infruntat o haita sangeroasa de lupi. Chiar daca subiectul pare usor tras de par, atacurile lupilor in Alaska nu sunt departe de realitate: in 2010, o femeie a fost ucisa de un astfel de mamifer.

Starul peliculei este cu siguranta actorul Liam Neeson care promite o interpretare de zile mari sub indrumarea atenta a regizorului Joe Carnahan , cu care a mai colaborat la "A-Team".

Premiera in SUA: 27 ianuarie 2012

The Woman in Black

Un film pe care il asteapta multi (fie si doar pentru ca il infatiseaza pe Daniel Radcliffe intr-un rol post-Harry Potter), "The Woman in Black" are la baza romanul omonim de succes, scris de Susan Hill. In pelicula horror, Daniel Radcliffe intra in pielea lui Arthur Kipps, un tanar avocat nevoit sa mearga intr-un satuc indepartat pentru a face ordine in documentele unei cliente decedate de curand. Pe masura ce lucreaza de unul singur in casa batranei vaduve, avocatul incepe sa descopere secrete tragice bine ascunse si zareste o femeie misterioasa imbracata in negru .

Premiera in Romania: 16 martie 2012



Foto: andyerupts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea