Filme

#filme #top filme #filme tari #filme will smith

Cele mai bune filme cu Will Smith

Will Smith este un actor care se preteaza foarte bine atat filmelor de actiune, cat si celor de comedie sau dramatice.

Smith a primit, de-a lungul carierei sale, roluri care i-au pus in valoare talentul actoricesc si care i-au adus faima si succesul dorit. Iata o lista cu cateva dintre cele mai bune filme ale actoruluI Will Smith.

I Am Legend

Robert Neville pare sa fie singurul un supravietuitor din New York City, in urma atacului unui virus raspandit in America.

In afara de el, mai sunt doar cei care au fost transformati in creaturi insetate de sange si care nu ies afara decat dupa lasarea intunericului. Robert este singur pe lume si isi intrece limitele pentru a supravietui, pana in momentul in care afla ca antidotul pentru virus este sangele sau.

Bad Boys

Will Smith joaca alaturi Martin Lawrence in una dintre cele mai tari comedii ale anilor 2000. Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence) incerca sa faca dreptate in Miami in stilul propriu, provocand astfel daune de milioane de dolari si atragand chiar si antipatia colegilor de breasla.

I, Robot

Actiunea filmului se petrece in anul 2035, o perioada in care robotii devin indispensabili pentru oameni. Acestia usureaza sarcinile oamenilor si ii protejeaza pe acestia de anumite pericole, pana in momentul in care lucrurile iau o intorsatura bizara, iar robotii incep sa fie controlati pentru a porni o revolutie si pentru a prelua controlul asupra oamenilor.

The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness este un film emotionant care il prezinta pe Chris Gardner, un familist care incearca din rasputeri sa supravietuiasca si sa ii ofere o viata mai buna fiului sau. Povestea filmului sugereaza ca oricat de greu ar fi sa iti urmezi visul, trebuie sa ai puterea sa treci peste toate momentele dificile.

Hancock

Hancock este un tip care are puterile si abilitatile unui erou dar care devine blamat toata lumea pentru ca este sarcastic, lipsit de bune maniere si de interes pentru societate.

Totul se schimba insa cand Hancock il intalneste pe Ray Embrey, un PR care il ajuta sa devina un erou iubit si apreciat de intreaga comunitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea