Filme

#filme #robin williams #top filme #top filme robin williams # filme robin williams

Cele mai bune filme cu Robin Williams

Robin Williams este un actor exceptional, care si-a intrecut limitele cu fiecare personaj interpretat. Acesta a reusit sa intre fara probleme in pielea unor personaje precum un profesori universitar sau homosexual de o viata. Iata cateva dintre cele mai reusite filme ale actorului.

1.The Fisher King (1991)

Robin Williams a fost nominalizat la Oscar, la categoria Cel Mai Bun Actor, datorita filmului The Fisher King.

Robin Williams interpreteaza rolul lui Perry, un barbat a carui sotie a fost ucisa intr-un masacru provocat de un psihopat. La randul sau, acesta este motivat de un DJ de la radio sa faca toate aceste fapte pline de cruzime. Perry ramane pe drumuri si incepe sa isi piarda mintile, in timp de Dj-ul incearca sa il ajute pentru a-si spala pacatele.

2. One Hour Photo (2002)

Robin Williams interpreteaza rolul unui manager singuratic, Seymour Parrish, de la departamentul de fotografie, care dezvolta o obsesie nesanatoasa pentru familiile din zonele suburbane.

3. Good Will Hunting (1997)

Robin Williams a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, jucand rolul unui psiholog acuzat ca a ajutat un geniu matematic: Will Hunting (Matt Damon).

Acesta, desi s-a nascut intr-o familie fara posibilitati si spala podelele universitatii MIT, nu refuza niciodata o provocare. Astfel, el ajunge sa rezolve o problema pe care Sean Maguire (Robin Williams) a dat-o studentilor sai doar pentru a-i bloca.

Impresionat de faptul ca un simplu baiat de serviciu a reusit sa rezolve problema, Maguire se ofera sa ii dea consiliere psihologica, dar si meditatii la matematica.

4. The Birdcage (1996)

Armand (Robin Williams) este proprietarul unui bar de noapte numit Birdcage. Acesta insa este gay si are o relatie de o viata cu Albert (Nathan Lane). Val, fiul lui Armand, nu tolereaza foarte bine aceasta orientare sexuala a tatalui sau, mai ales pentru ca este proaspat logodit si pentru ca vrea sa o aduca pe logodnica lui in sanul familiei. Desi acest lucru nu este o problema, situatia devine delicata in momentul in care parintii fetei vor sa il cunoasca pe Armand.

//www.youtube.com/watch?v=0FzlFVZqyMo

Autor: Corina Petrea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea