Filme

#filme #top filme #filme tari #top filme natalie portman #filme natalie portman

Cele mai bune filme cu Natalie Portman

Natalie Portman a jucat, de-a lungul timpului, intr-o serie de filme care au ajutat-o pe aceasta sa isi imbunatateasca talentul actoricesc si sa devina faimoasa. Iata cateva dintre cele mai apreciate.

Leon

Filmul a fost regizat de Luc Benson, lansat pe data de 18 noiembrie 1994 si a avut incasari de 5.306.558 dolari in weekendul de lansare si aproape 20 de milioane in total.

In acest film Portman interpreteaza rolul Mathildei, o fetita de 12 ani care intra in viata lui Leon, un criminal invincibil. Dintr-un om foarte dur, Leon devine mai sensibil datorita copilei, insa aceasta sensibilitate ii poate fi fatala.

V de la Vendetta

Lansat in luna aprilie a anului 2006, V de la Vendetta a avut incasari de peste 25 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare si 70 de milioane de dolari in total.

Evey, o tanara din clasa muncitoare, este salvata de la moarte de un barbat mascat cunoscut sub numele de "V". Pe masura ce Evey il descopera pe V, isi da seama ca acesta este un barbat tandru, intelectual, dedicat eliberarii concetatenilor sai.

Garden State

Natalie Portman joaca in acest film alaturi de Zach Braff, care interpreteaza rolul lui Andrew. Acesta este un tanar care lucreaza ca si chelner intr-un restaurant coreean. Acesta se intoarce in orasul natal pentru inmormantarea mamei sale, iar cu aceasta ocazie se intalneste Samantha. Acesta din urma este o mincinoasa vicioasa de care Andrew se indragosteste. Pentru ca si ea incepe sa il iubeasca, Samantha renunta la minciuni si il ajuta pe Andrew sa isi vindece traumele.

Closer

Actiunea filmului are loc la Londra si aduce in prim-plan situatiile complicate care apar, la un moment dat, in relatiile de cuplu. Portman interpreteaza rolul unei stripteuze care este prinsa intr-un accident de masina si care este salvata de jurnalistul Dan. Cei doi se indragostesc, iar el scrie o carte despre povestea lor si despre cum a inceput aceasta. Cand merge sa isi faca pozele pentru coperta cartii, Dan se indragosteste de fotografa, iar de aici lucrurile incep sa devina tot mai complicate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea