Filme

#mel gibson #actor #top filme #filme mel gibson

Cele mai bune filme cu Mel Gibson

Mel Gibson este genul de actor care reuseste sa se descurce in orice rol. Gibson este absolut fermecator atuncin cand se infurie, cand face farse sau cand este trist.

Iata cateva dintre filmele cu Mel Gibson pe care merita sa le vezi macar o data in viata.


Seria "Mad Max"


Desi si-a inceput cariera in 1976, anul in care apare in serialul TV "The Sullivans", Mel Gibson a devenit celebru abia in 1980, gratie rolului din "Mad Max". Gibson intra in pielea unui politist care se transforma intr-un justitiar, dupa ce o banda de motociclisti ii ucide familia.

Filmul a avut parte de doua continuari: "Mad Max 2" si "Mad Max Beyond Thunderdome". In prezent, se lucreaza la cel de-al patrulea film al seriei, "Mad Max: Fury Road".


Seria "Lethal Weapon"


Tot in anii '80, a debutat o alta serie de succes, tot cu Mel Gibson in rolul principal. Vorbim despre "Lethal Weapon", o productie in care actorul face echipa cu Danny Glover. Pana in prezent, s-au filmat nu mai putin de patru filme "Lethal Weapon".


Braveheart


In 1995, Mel Gibson regizeaza si apare in "Braveheart", o pelicula care prezinta bataliile purtate de scotieni impotriva opresorilor englezi. Gibson il portretizeaza aici pe bravul luptator William Wallace. Productia care promoveza curajul, loialitatea si onoarea a primit nu mai putin de cinci trofee Oscar la gala din 1996.


The Patriot


"The Patriot" este un alt film care aduce pe marile ecrane confruntarile armate. Actiunea filmului se petrece in anul 1776, in timpul razboiului anglo-american. Alaturi de Mel Gibson, in "The Patriot" mai apare regretatul actor Heath Ledger, alias Joker din seria "Batman".


Maverick


"Maverick" este o excelenta comedie western, in care Mel Gibson joaca rolul unui imbatabil jucator de carti, care va participa la un concurs de poker cu o miza uriasa: peste jumatate de milion de dolari. Filmul a primit o nominalizare Oscar la categoria "Best Costume Design".


What Women Want


Cea mai reusita comedie in care a aparut vreodata Mel Gibson este "What Women Want". Gibson este distribuit in rolul barbat burlac, care descopera cu surprindere ca poate auzi cele mai ascunse ganduri ale femeilor.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea