Filme

#leonardo di caprio # cel mai bine platit actor #actor #hollywood

Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

Potrivit unui top Forbes realizat recent, Leonardo Di Caprio este cel mai bine platit actor de la Hollywood. In perioada mai 2010 - mai 2011, actorul si-a rotunjit conturile cu 77 de milioane de dolari. Filmele sale, Shutter Island si Inception au facut deliciul publicului si au adus incasari record.

Iata mai jos unele dintre cele mai bune filme in care il poti vedea pe Leonardo Di Caprio:

Inception

In Inception, Leonardo Di Caprio este un hot priceput, cel mai bun in domeniul periculoasei arte a extractiei, adica al furtului de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, cand mintea lor este cel mai vulnerabila.

Rara sa abilitate i-a conferit un statut de profesionist extrem de cautat, de o valoare inestimabila in complicata lume a spionajului tehnologic. L-a facut insa in acelasi timp sa piarda tot ceea ce era mai important pentru el si l-a transformat intr-un fugar international.

Acum i se ofera o sansa sa recapete tot ceea ce a pierdut. O ultima misiune i-ar putea reda viata de dinainte daca reuseste un lucru imposibil, opusul extractiei de informatii: implantarea lor in mintea cuiva. Pe imdb.com filmul are o nota foarte mare, 8,9, si a fost extrem de apreciat atat de public, cat si de critici .

Shutter Island

In Shutter Island, DiCaprio ii da viata lui Teddy Daniels, un executor al agentiei federale de aplicare a legii. Impreuna cu partenerul sau Chuck ajunge pe mica insula Shutter, unde se afla un ospiciu pentru tratarea condamnatilor cu tulburari mentale.

Cei doi investigheaza evadarea unei criminale, dar nimic in acest ospiciu nu este ceea ce pare. si nici Teddy Daniels nu este. Pe masura ce Teddy si Chuck se apropie de adevar, acesta este din ce in ce mai greu de surprins, iar cei doi incep sa se teama ca nu vor mai parasi niciodata Shutter Island. Pe imdb.com Shutter Island aprimit nota 8.

Blood Diamond

Blood Diamond este povestea lui Danny Archer, un fost mercenar din Zimbabwe, si a lui Solomon Vandy, un pescar din tribul Mende. Amandoi sunt africani, dar trecutul lor este cat se poate diferit. Destinul ii arunca pe acelasi drum in momentul in care pornesc amandoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatra pretioasa in stare sa-ti transforme viata. Pe imdb.com filmul a primit nota 8.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea