Filme

#filme #efecte speciale #top filme #filme celebre #filme tari

Cele mai bune filme cu efecte speciale

Portretele cinematografice sau luptele epice, fantastice sunt aduse in filmele la care ne uitam cu interes cu ajutorul tehnologiei. Efectele speciale sunt folosite de catre regizori pentru a evidentia anumite aspecte sau pentru a transforma un film simplu, intr-o capodobera cinematografica.

Avatar

Cu incasari de peste 3 miliarde de dolari, Avatar a fost realizat conform dorintelor regizorului James Cameron (care care a realizat si filmul Titanic). Desi avea ideea filmului in cap de mai bine de 15 ani, James Cameron a asteptat atat de mult timp pentru a aduce acest film pe marile ecrane pentru a avea tehnologia necesara.

Productia Avatar a fost numita o "descoperire in tehnologia cinematografica" pentru ca a folosit pe scara larga o serie de tehnici de filmare pentru a produce o adevarata experienta 3D.

Daca prima parte a filmului Avatar a prezentat 24 de cadre pe secunda, Jams Cameron a promit ca ce-a de-a doua parte a productiei va avea 60 de cadre pe secunda.

Inception

Christopher Nolan este recunoscut pentru faptul ca are talentul de a creea filme de mare exceptie. Inception prezinta modul in care lumea noastra poate fi atat de manipulata in fiecare noapte, atunci cand visam. Anumite scene din film sunt de-a dreptul ireale si par sa te convinga ca nu exista limite ale imaginatiei sau gravitatie.

Lord of the Rings: Return of the King

Peter Jackson este cel care a regizat Lord of the Rings: Return of the King si care a pus pe picioare nenumarate scene incredibile, pline de fantezie, total ireale, spectaculoase.

Scenele finale raman cele mai spectaculoase imagini de lupta fictiva aparute vreodata pe marile ecrane.

King Kong

Cu un buget de 207 milioane dolari de dolari, efecte speciale din King Kong raman unele dintre cele mai uimitoare realizate vreodata. Kong este unul dintre cele minunate si fantezite personaje din lumea cinematografica si in ciuda faptului ca filmul a fost criticat pentru faptul ca dureaza 3 ore, acesta ramane in istorie ca fiind unul dintre cele mai reusite productii.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea