Filme

#charlize theron #top filme #filme tari #filme charlize theron #top filme charlize theron

Cele mai bune filme cu Charlize Theron

Frumoasa actrita din Africa de Sud, aflata acum in lumina reflectoarelor pentru noua productie "Alba ca Zapada si Vanatorul", este cunoscuta pentru o cariera de succes in lumea cinematografiei. Iata cateva dintre filmele in care a aparut actrita.

Monster (2003)

Charlize Theron a castigat premiul Oscar pentru rolul din productia Monster si, mai mult decat atat, ea a fost onorata si apreciata de catre 17 organizatii de critici de film. Pentru a interpreta rolul personajului Aileen Wuornos, Charlize Theron a trebuit sa se ingrase si sa scape de orice urma de frumusete si stralucire.

Theron a interpretat in acest film rolul unei prostituate care a fost executata in 2003 pentru o serie de crime.

North Country (2005)

In anul 2005, Charlize Theron a fost desemnata cea mai buna actrita pentru rolul din filmul North Country. Productia are la baza o povestea reala, in care femeile care munceau intr-o mina erau hartuite sexual de catre barbatii alaturi de care ele lucrau.

Young Adult (2011)

O tipa trecuta de 30 de ani se intoarce acasa din cauza faptului ca a esuat in viata personala, insa acest lucru nu o impiedica sa se poarte in continuare ca un copil. Charlize interpreteaza rolul lui Mavis Gary, o femeie proaspat divortata care se indragosteste de iubitul sau din liceu. Din pacate pentru ea, acesta este casatorit si are o familie. Acest lucru ins anu o impiedica pe Mavis sa il seduca pe fostul iubit si sa nu se gandeasca la toti cei din jurul sau.

Comportamentul ei se schimba in totalitate atunci cand se imprieteneste cu un fost coleg de liceu, semi-paralizat, care a fost indragostit de ea toata viata. Cu ajutorul lui, Mavis reuseste sa devina o persoana matura, adulta.

The Devil's Advocate (1997)

Charlize Theron interpreteaza rolul lui Mary Ann Lomax, sotia unui avocat care lucreaza pentru nimeni altul decat Diavolul. Acesta din urma reuseste sa le strice mariajul, in ciuda eforturilor pe care Mary Ann le face pentru a-si salva casnicia.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea