Filme

#arnold schwarzenegger #top filme #filme Arnold Schwarzenegger #top filme Arnold Schwarzenegger

Cele mai bune filme cu Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger este de mai bine de 40 de ani unul dintre cei mai apreciati actori de actiune de la Hollywood. Fostul Mister Olympia a cochetat si cu politica, fiind timp de opt ani guvernatorul Californiei.

Iata cateva dintre cele mai importante productii din filmografia lui Schwarzenegger.


Conan The Barbarian (1982)


"Conan The Barbarian" este practic filmul care l-a facut celebru pe actorul de origine austriaca. Schwarzenegger joaca in aceasta pelicula de aventuri rolul lui Conan, un luptator care vrea sa-l pedepseasca pe Thulsa Doom, ucigasul parintilor sai.

Succesul filmului i-a determinat pe producatori sa lanseze doi ani mai tarziu o continuare a aventurilor lui Conan: "Conan The Destroyer".


Commando (1985)



Arnold Schwarzengger intra in pielea unui colonel in rezerva care este silit de cei care i-au rapit fiica sa-si reia activitatea. Rapitorii ii cer ca in schimbul eliberarii fetitei sa-l lichideze pe presedintele unei tari din America Latina.


Predator (1987)


Schwarzenegger a fost distribuit in "Predator" in rolul lui Dutch Schaefer, un luptator trimis de guvernul american intr-o misiune periculoasa, undeva in America Centrala. El aterizeaza impreuna cu echipa sa la marginea unei jungle, unde este intampinat de o priveliste inspaimantatoare: zeci de cadavre jupuite si spanzurate in copaci. Echipa lui Dutch incepe sa fie decimata, iar el descopera ca in spatelor crimelor se afla Predator, o creatura venita de pe alta planeta.


Terminator 2 (1991)


"Terminator 2" este considerat cel mai reusit film al seriei "Terminator". Arnold, devenit intre timp robot bun, va trebui sa-l infrunte pe T-1000, un robot mult mai evoluat. Scopul lui T-1000 este acela de a-l elimina pe John Connor, liderul rezistentei umane.

"Terminator 2" a fost unul dintre cele mai vizionate filme ale anului 1991. Pelicula regizata de James Cameron a primit nu mai putin de patru Oscaruri: "Best Effects, Sound Effects Editing", "Best Effects, Visual Effects", "Best Sound", "Best Makeup".


True Lies (1994)


In 1994, Arnold Schwarzenegger face din nou echipa cu James Cameron in reusitul thriller de actiune "True Lies". Arnold intra in pielea lui Harry Tasker, unul dintre cei mai buni agenti secreti ai guvernului SUA. Dupa ce ani la randul a facut din jobul sau un secret de stat, Tasker este nevoit sa-si dezvaluie identitatea in momentul in care el si sotia sa sunt rapiti de niste teroristi extrem de periculosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea