Filme

#angelina jolie #filme #top filme #filme celebre #filme angelina jolie #top filme angelina jolie

Cele mai bune filme cu Angelina Jolie

Angelina Jolie nu impresioneaza doar prin buze carnoase, o privire expresiva si un corp de milioane, ci si prin talentul sau actoricesc. Printre cele mai impresionante filme ale Angelinei Jolie se numara Gia, Original Sin sau Tomb Rider. Iata cele mai bune 3 filme in care Angelina Jolie interpreteaza rolul principal.

Gia (1998)

Angelina Jolie interpreteaza, in acest film, rolul unuia dintre cele mai bine cotate top modele din lume. Aceasta ajunge, fara sa vrea, printre cele mai dorite imagini de pretudini, insa pentru ca gusta prea repede din gustul succesului, aceasta se lasa ispitita de droguri. Daca la inceput Gia este consumatoare de cocaina, pe final ea cade intr-o depresie si o disperare care o determina sa isi injecteze heroina. Din pacate, Gia se injecteza cu un ac comun si se imbolnaveste de SIDA. Dintr-o femeie frumoasa, plina de succes, inconjurata de oameni, Gia moare pe patul de spital, intr-o stare grava, dupa ce se transforma intr-o umbra a trecutului.

Filmul este inspirat dintr-o povestea reala, din viata primului super model al Americii.

Original Sin (2001)

Julia Russell este o femeie cu o putere de seductie incredibila. Aceasta ii ofera logodnicului ei, Luis Vergas (Antonio Banderas), momente si emotii la care pana atunci doar visase. Acesta din urma este pragmatic, chipes si bogat, insa ultimul lucru care ii lipseste este o sotie. Asa ca decide sa isi gaseasca o sotie prin corespondenta, iar aceasta apare, dupa o lunga perioada de timp, mai frumoasa decat orice barbat si-ar fi imaginat.

Din pacate insa, Luis descopera ca femeia cu care el conversa nu este aceeasi cu cea care a intrat in casa lui. Julia ascunde un secret. Aceasta se trezeste noapte din cauza cosmarurilor, pe spate are cicatrici pentru care nu are nicio explicatie si are un cufar pe care refuza sa il deschida.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Angelina Jolie joaca in Mr. & Mrs. Smith rolul unei sotii perfecte, cel putin in aparenta. Desi are o relatie de invidiat cu sotul sau, cei doi ascund un mare secret:si anume faptul ca sunt amandoi spioni. Lucrurile se complica in momentul in care acestia devin tinte reciproce. Desi la inceput sunt determinati sa se elimina si sa lupte pana la moarte, acestia isi unesc fortele si lupta chiar impotriva liderilor grupurilor din care fac parte.

[[//www.youtube.com/watch?v=_V3jNIRYihE]]

Autor: Corina Petrea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea