Filme

#filme #top filme # filme sandra bullock

Cele mai bune filme ale Sandrei Bullock

In 2011, simpatica actrita americana Sandra Bullock a jucat in pelicula "Extremly Loud and Incredibly Close", un film care urmeaza sa apara in cinematografe in acest an. Cu o bogatie de roluri la activ, Sandra Bullock a reusit sa devina un nume cunoscut si respectat la Hollywood. Iata care sunt cele mai bune filme ale actritei americane!

1. The Blind Side (2009)

"The Blind Side" este pelicula pentru care Sandra Bullock a primit prima (si, deocamdata, singura) statueta aurita din partea Academiei Americane de Film. Rolul din pelicula merita recompensat cu prisosinta cu un astfel de premiu, dat fiind faptul ca Sandra Bullock da tot ce are mai bun: devine blonda, dura si isi insuseste un accent sudist verosimil. Cel mai probabil, Leigh Anne Tuohy este rolul carierei Sandrei Bullock .

2. Crash (2004)

Filmul "Crash", recompensat cu 3 premii Oscar, urmareste povestile catorva locuitori ai orasului american Los Angeles (Sandra Bullock intra in pielea unei casnice) ale caror vietii se intrepatrund in decursul a doua zile importante. Toti actorii din distributia acestui film sunt de prima mana, iar Sandra Bullock reuseste sa uimeasca cu o prestatie actoriceasca foarte buna.

3. Speed (1994)

Filmul care a facut un nume atat din Sandra Bullock, cat si din Keanu Reeves, "Speed" ramane unul dintre cele mai bune pelicule ale actritei americane. Filmul, de altfel, a si castigat doua premii Oscar. Povestea se centreaza asupra unui autobuz, de care este atasat o bomba, si a eforturilor unui politist (Keanu Reeves), ajutat de soferita automobilului (Sandra Bullock), de a evita un dezastru.

4. The Lake House (2006)

In pelicula romantica "The Lake House", Sandra Bullock si Keanu Reeves formeaza din nou un cuplu, la o distanta de 12 ani de la realizarea filmului "Speed". La fel de convingatori ca si prima data, cei doi actori formeaza, de aceasta data, un cuplu neconventional: o doctorita si un arhitect care se indragostesc unul de celalalt in conditii... fantastice.



Foto: smh.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea