Filme

#filme #johnny depp #top filme # filme johnny depp

Cele mai bune filme ale lui Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre cei mai talentati si carismatici actori de la Hollywood. Chiar daca este indragit mai mult de public decat de critica de specialitate, Johnny Depp a reusit sa adune o serie de roluri memorabile de-a lungul timpului. Care sunt cateva dintre cele mai bune filme in care a jucat simpaticul actor american, afla in continuare!

1. Edward Scissorhands (1990)

Unul dintre cele mai emotionante roluri ale lui Johnny Depp este cel din pelicula "Edward Scissorhands". Realizat de Tim Burton, cu care actorul american are o prietenie stransa, filmul a reusit sa evidentieze maiestria lui Johnny Depp, sensibilitatea sa interpretativa. "Edward Scissorhands" a fost filmul care l-a propulsat pe Johnny Depp, cat si unul dintre cele mai mari realizari ale sale.

2. Fear and Loathing in Las Vegas (1998)

La 8 ani distanta, a aparut un alt film reprezentativ pentru cariera cinematografica a lui Johnny Depp: "Fear and Loathing in Las Vegas". Avand la baza romanul autobiografic omonim, scris de Hunter S. Thompson , filmul a beneficiat de o intrepretare exceptionala din partea lui Johnny Depp care a studiat indeaproape manierismele si felul de a vorbi al scriitorului american. De altfel, intre Hunter S. Thompson si Johnny Depp a existat o stransa prietenie pana la moartea scriitorului, in 2005.

3. What's Eating Gilbert Grape (1993)

Un film tot din prima parte a carierei actoricesti a lui Johnny Depp, "What's Eating Gilbert Grape" il infatiseaza pe actor in rolul unui tanar responsabil, dar frustrat, care are grija de fratele sau mai mic, cu probleme mentale, intrepretat de Leonardo DiCaprio. Si in acest film, Johnny Depp face dovada talentului sau incredibil, reusind sa exprime o paleta complexa de emotii si trairi sufletesti.

4. Ed Wood (1994)

O alta colaborare de succes dintre Tim Burton si Johnny Depp, "Ed Wood" a avut un succes nesperat. Johnny Depp intra in pielea celui mai prost regizor din toate timpurile si ofera o interpretare de neuitat, in compania legendarului Martin Landau . Pe buna dreptate, filmul a castigat doua premii Oscar.



Foto: lugaluda.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea