Filme

#filme noi #top filme #filme 3D #filme 2011

Cele mai bune filme 3D in 2011

De la aparitia capodoperei 'Avatar', filmele 3D au devenit, treptat, din ce in ce mai numeroase. Anul 2011 a vazut lansarea unui numar ridicat de astfel de productii cinematografice, in special filmele care au mizat pe efecte speciale spectaculoase. Care sunt cele mai bune filme 3D din 2011 care au fost lansate pana in acest moment? Descopera in continuare!

 

1. transformers 3: dark of the Moon

Cel de-al treilea film din seria 'Transformers' a fost inclus intr-o multime de clasamente in 2011. Unul dintre cele mai profitabile proiecte din aceasta vara, dar si o creatie numai buna de urmarit alaturi de familie, filmul exceleaza si la capitolul efecte speciale. Nici nu este de mirare, din moment ce subiectul are la baza lupta dintre Autoboti si Decepticoni .



 

2. piratii din caraibe: pe ape si mai tulburi

Johnny Depp a intrat din nou in pielea simpaticului capitan Jack Sparrow in cea de-a patra parte a francizei 'Piratii din Caraibe'. Chiar daca filmul nu s-a bucurat de acelesi succes ca partile precedente - una dintre explicatii ar putea fi absenta actorilor Orlando Bloom si Keira Knightley, 'Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi' a reusit sa atraga un public numeros in cinematografe, oferind o portie sanatoase de aventuri si in format 3D.



 

3. Harry Potter si Talismanele Mortii, Partea 2

Un alt film care a fost inclus intr-o multime de topuri de specialitate in 2011, ultima parte a seriei 'Harry Potter' este o productie cu atat mai impresionanta cu cat a fost prezentata in 3D. Cu incasari de peste 1 miliard de dolari, 'Harry Potter si Talismanele Mortii 2' este considerat cel mai de succes film al verii 2011.



 

4. Thor

Nu in ultimul rand, filmul mitologic 'Thor' este o alta productie cinematografica lansata in 3D, care spune o poveste presarata cu efecte speciale din belsug, fapt ce o transforma intr-o pelicula ideala pentru vizualizarea tridimensionala. Daca filmul nu este intocmai o capodopera, actorii - ca Natalie Portman si Anthony Hopkins, cat si imaginile realiste au reusit sa atraga un public numeros in cinematografele din lumea intreaga.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea