Filme

#filme #top filme #filme 3D #top filme 3D

Cele mai apreciate filme 3D

Filmele 3D au revolutionat cu adevarat lumea cinematografiei. Acestea te ajuta sa te simti in mijlocul actiunii si sa traiesti cu intensitate maxima toate scenele unei pelicule. Iata cateva dintre cele mai bune filme 3D aparute de-a lungul timpului.

Journey to the Center of the Earth

"Calatorie spre centrul pamantului" se afla printre primele filme care au aparut in varianta 3D in Romania, iar publicul a fost incantat de acesta. Productia il are in rolul principal pe Trevor (Brandan Fraser), un vulcanolog care descopera un caiet cu notite lasat de fratele sau. Acesta din urma a disparut intr-o expeditie, motiv pentru care Trevor decide sa urmeze instructiunile din caiet si sa plece in Islanda, alaturi de nepotul sau Hannah, un om de stiinta.



 

Puss In Boots

Este imposibil sa te uiti la Shrek si sa nu te indragostesti pe loc de motanul Puss. Datorita succesului pe care personajul l-a avut, producatorii au decis sa faca un film in care motanul sa aiba rolul principal. Pentru ca lucrurile sa fie si mai incintante, filmul a fost realizat astfel incat sa poata fi vizionat in 3D.

Filmul este o aventura continua despre Puss, un motan bataios si faimos care devine un erou atunci cand porneste intr-o aventura alaturi de Pisi-Labute Pufoase (Salma Hayek) si Hopa Alexandru Mitica (Zach Galifianakis), pentru a-si salva orasul.



 

The Smurfs

Cine ar fi crezut ca strumfii, personajele care au infrumusetat copilaria a generatii intregi de copii vor reveni pe marile ecrane in varianta 3D? Strumfii trec printr-o aventura impresionanta cand, in incercarea de a scapa de vrajitorul cel rau, sunt aruncati printr-un portal magic, direct in centrul New York-ului. Din acel moment, singurul lor scop este sa il invinga pe vrajitorul Gargamel si sa se intoarca in satul lor.



 

Avatar

Filmul Avatar este o adevarata capodobera cinematografica. Desi James Cameron avea scenariul in minte de mai bine de 15 ani, el a trebuit sa astepte pana in 2009 pentru ca tehnologia sa ii permita sa puna in scena un film care va ramane in istorie.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea