Filme

#weekend #tv #dansez pentru tine #emisiuni #transmisiuni #Cireasa de pe tort

Ce urmarim in acest weekend pe micile ecrane

Ti-ai facut planurile pentru acest weekend? Poti iesi in oras, poti sa pleci intr-o excursie sau poti ramane acasa, in fata micului ecran. In cazul in care alegi ultima varianta, oferta este cat se poate de variata. Ai parte de filme excelente, emisiuni amuzante si de transmisiuni sportive.

Dans, show-uri de talente si sport

Vineri seara, de la ora 20.30, la Pro TV este transmisa in direct marea finala a celui mai nou sezon al popularului concurs "Dansez pentru tine". Gazdele emisiunii sunt Stefan Banica si Iulia Vantur.

Membrii juriului, adica Mihai Petre, Emilia Popescu, Willmark, Beatrice Racea, Edi Stancu, vor avea dificila misiune de a desemna perechea castigatoare. In finala concureaza cuplul Oana Ionita - Kovacs Ali Stoica, respectiv perechea formata din Nicoleta Luciu si Attila Hainer.

Tot la ora 20.30, insa sambata seara, Antena 1 gazduieste o noua editie a show-ului de talente "X Factor". Delia, Dan Bittman si Cheloo vor decide ce concurenti merita sa se califice in etapa urmatoare. Invitat special este faimoasa cantareata britanica Bonnie Tyler.

Arta culinara poate fi si distractiva. Te vei convinge singur urmarind un nou episod al emisiunii "Cireasa de pe tort", gazduita de simpaticul bucatar Horia Varlan. Emisiunea este difuzata de Prima TV, sambata, la ora 19.30.

Acelasi post TV iti propune duminica, de la ora 20.30, un alt show cu mare priza la public - "Schimb de mame".

Avem o recomandare si pentru amatorii de sport. TVR 2 transmite vineri de la ora 21.10 meciul Romania - Muntenegru, din cadrul Campionatului European de Handbal Feminin.

Actiune, aventura si voie buna pe micile ecrane

Oferta este extrem de bogata si atunci cand vine vorba despre filme. Iti poti incepe weekend-ul cu doua productii de colectie. Vineri, Antena 1 difuzeaza de la ora 22.30 comedia de actiune "Pasarea pe sarma"(1990), cu Mel Gibson si Goldie Hawn in rolurile principale. Tot vineri, de la ora 20.30 poti urmari pe Prima TV, un western romanesc inedit - "Artista, dolarii si ardelenii" (1979).

Pe Macaulay Culkin, unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului, il poti vedea sambata, la Pro TV, incepand cu ora 20.30, in comedia "Singur acasa". De la aceeasi ora, pe Prima TV ruleaza "Ocolul pamantului in 80 de zile", cu Jackie Chan in rolul principal.

Pentru seara de duminica, iti recomandam "Ultimul corupt din Romania", in regia lui Sergiu Nicolaescu, film difuzat de Pro TV de la ora 21.45.

Sursa foto: yahoo.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea