Filme

#personalitate #filme #preferinte cinematografice

Ce spun preferintele tale in materie de filme despre tine

Filmele reprezinta evadarea din cotidian, placerea de care tu ai nevoie pentru a trai senzatii speciale, insuflate de povestea pe care o urmaresti pe micul sau marele ecran. Fie ca esti genul peliculelor de actiune, comediilor romantice, celor de groaza, thriller-urilor psihologice sau aventurilor science-fiction, fiecare gen de film spune cate ceva despre personalitatea si perspectiva ta asupra vietii.

Portalul Buzzle a intocmit o lista de filme pe care le-a asociat cu personalitatea umana. Tu in care categorie te incadrezi?


Filmele romantice si cele de drama

Daca esti adeptul filmelor care imbina drama cu romantismul, precum "One Day", "The Vow", "Amour" sau "Cafe de Flore", inseamna ca ai o fire visatoare si romantica. Iti doresti o casa confortabila, visezi la un partener cu care sa te iubesti pana la sfarsitul zilelor, vrei sa fii inconjurat/a de pace si fericire.


Filmele de comedie

Iti plac comediile precum "Dumb&Dumber", "American Pie", "Grown Ups", sau "We're the Millers"? Atunci esti o persoana vesela, care respinge negativitatea din jurul sau si are mereu zambetul pe fata. Optimismul tau este la cote maxime si vezi mereu partea plina a paharului!


Filmele fantastice si cele cu super-eroi

Atunci cand savurezi fiecare clipa in fata ecranului la pelicule de genul "The Lord of the Rings", "The Dark Knight Rises" sau "Iron Man", inseamna ca esti o persoana loiala si dedicata. Corectitudinea este cel mai mare atribut al tau, iar devotamentul catre o persoana, un grup sau o religie este vesnic.


Filmele dramatice si cele de actiune

"Citizen Kane", seria "The Godfather", "Network" sau "Wall Street" iti incanta simturile? Te caracterizeaza ambitia si dorinta de a reusi in cariera. Ii admiri pe acei eroi, iar asta te motiveaza sa iti aperi cu tarie convingerile si sa lupti pentru a atinge succesul, indiferent de pretul platit.


Filmele SF

De cand a regizat "Avatar", ai devenit fanul lui James Cameron? Ce parere ai de "After Earth", "Pacific Rim" sau "Total Recall"? Daca iti place acest gen de pelicule, inseamna ca esti adeptul/a tehnologiei si iti place sa privesti intotdeauna catre viitor.

Sursa foto: avatarnation.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea