Filme

#ryan reynolds #actori celebri #actori sexy #filme ryan reynolds

Ce nu stiai despre Ryan Reynolds

Un actor din ce in ce mai popular, Ryan Reynolds se bucura de succes nu doar datorita faptului ca este considerat unul dintre cei mai sexy barbati in viata, ci si datorita talentului sau actoricesc. Descopera, in continuare , cateva dintre lucrurile pe care nu le stiai despre actorul Ryan Reynolds!

1. S-a nascut la Vancouver, Canada, si mai are trei frati mai mari. Acestia sunt politisti.

2. Actorii sai preferati sunt Albert Brooks si Steve Martin. Pe plan muzical, il admira pe Neil Young .

3. Primul sau rol important a fost in comedia 'Van Wilder' (2002). Acesta, insa, i-a afectat reputatia ani de zile, actorul declarand ca era considerat un petrecaret si nimic mai mult.

4. Ryan Reynolds a avut posibilitatea de a juca in serialul de succes 'Buffy, spaima vampirilor'. Acestuia i-a fost oferit rolul 'Xander', insa actorul a ales sa refuze propunerea.

5. Se teme de zbor de cand parasuta nu i s-a deschis din prima in timpul unui antrenament.

6. In 2008, Ryan Reynolds a participat la maratonul New York City in numele fundatiei Michael J. Fox. Motivul? La fel ca actorul american, si tatal lui Ryan Reynolds sufera de boala Parkinson.

7. In 2010, Ryan Reynolds a fost numit 'Cel Mai Sexy Barbat in Viata' de catre revista People. Intrebat cum o va influenta pe Scarlet Johansson (sotia sa, la vremea respectiva) aceasta titulatura, actorul a raspuns, glumind: 'De-acum incolo imi va spune 'Cel mai sexi barbat, du-te sa duci gunoiul'.'

8. In filmul ' Just Friends ', actorul a fost nevoit sa poarte un costum de 27 de kilograme.

9. Ryan Reynolds credea ca Beacon Street Pizza din filmul 'Two Guys, A Girl and A Pizza Place' era o pizzerie reala. In timp ce se afla in Boston, promvand filmul 'Van Wilder', a incercat sa descopere localul cu pricina, afland, intr-un final, ca acesta nu exista.

10. A fost logodit cu cantareata de origine canadiana, Alanis Morissette.

11. Pentru rolul din filmul 'Hannibal King', Ryan Reynolds a pus 11 kilograme de muschi.

12. Scrie pentru publicatia Huffington Post.

Foto: kinopoisk.ru
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea