Filme

#actor #filme #michael fassbender #filme michael fassbender

Ce nu stiai despre Michael Fassbender

Un actor din ce in ce mai popular, Michael Fassbender a reusit sa convinga audienta si criticii din lumea intreaga de talentul sau in doar cativa ani. Rolurile sale din pelicule ca " Shame " sau "Metoda periculoasa" il recomanda ca un actor de mare viitor. Iata cateva lucruri mai putin stiute despre actorul de originie germana!

1. Desi s-a nascut in Germania, Michael Fassbender s-a mutat impreuna cu familia in Irlanda, pe cand actorul avea doar doi ani. Cu toate acestea, pentru ca tatal sau este german, Michael Fassbender vorbeste atat engleza, cat si germana.

2. Cu o cariera solida in teatru si televiziune, primul rol de succes in film, care l-a adus in atentia Hollywood-ului, a fost Stelios din pelicula "300 - Eroii de la Termopile" (2006), regizata de Zack Snyder.

3. Pentru rolul din " Hunger " (2008), regizat de Steve McQueen, Michael Fassbender a tinut o dieta foarte stricta, care presupunea consumul de doar 600 de calorii pe zi. In consecinta, a slabit 14 kg si a ajuns sa cantareasca doar 59 kg la inaltimea de 1,83 m. Eforturile sale au dat roade, insa, actorul primid premiul British Independent Film pentru performanta sa actoriceasca.

4. In 2003, Michael Fassbender a aparut in videoclipul piesei "Blind Pilots" al trupei rock britanice The Cooper Temple Cause.

5. Are propria sa casa de productie, numita Peanut Productions.

6. Are o sora mai mare, Catherine, care este neuropsiholog.

7. A participat la castingul pentru rolul Doug Quaid din pelicula "Totall Recall" (2012), insa a pierdut in fata lui Colin Farrell.

8. Michael Fassbender este bun prieten cu Steve McQueen, regizorul cu care actorul a lucrat la filmele "Hunger" si "Shame". Pentru cel din urma, Michael Fassbender a fost nominalizat la Globurile de Aur 2012 .

9. Il admira pe actorul Daniel Day-Lewis, despre care a declarat: "Pentru mine, Daniel Day-Lewis are propria sa liga. Cred ca este uimitor. Si a fost intotdeauna un model de excelenta".

10. A aparut in costumului lui Adam in pelicula "Shame", spre deliciul fanelor sale. De altfel, Michael Fassbender a declarat ca s-a simtit confortabil in aceasta ipostaza, considerand ca nu este firesc ca doar femeile sa apara complet dezbracate in filme.

Foto: poptower.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea