Filme

#actrita #anne hathaway #lucruri interesante

Ce nu stiai despre Anne Hathaway

O actrita tanara si talentata, Anne Hathaway este una dintre cele mai promitatoare figuri de la Hollywood. Cu o nominalizare la prestigioasele premii Oscar in palmares, Anne Hathaway isi cladeste, incet, dar sigur, cariera in Cetatea filmului american. Crezi ca stii totul despre simpatica actrita? Afla cateva curiozitati in cele ce urmeaza!


1. Primul sau rol important a fost in serialul "Get Real" (1999). Acesta a fost realizat in perioada 1999-2002 si a avut doar 22 de episoade.


2. Pe langa calitatile actoricesti, Anne Hathaway are si o voce foarte buna. Actrita ar fi trebuit sa joace rolul Christine din musicalul " The Phantom of the Opera (2004), insa, din cauza filmarilor la continuarea peliculei "The Princess Diaries", Anne Hathaway a fost nevoita sa renunte in favoarea debutantei Emmy Rossum .


3. Numele sau este inspirat de cel al sotiei scriitorului William Shakespeare , Anne Hathaway.


4. Anne Hathaway a fost mult timp vegetariana, insa, recent, a hotarat sa renunte la acest stil de viata.


5. Are un caine Labrador pe nume Esmerelda.


6. Anne Hathaway a reusit sa obtina rolul Lureen din filmul "Brokeback Mountain" invingand-o, printre altele, pe actrita britanica Sienna Miller.


7. Actritele sale preferate sunt Audrey Hepburn, Sigourney Weaver, Cate Blanchett si Michelle Pfeiffer. De asemenea, le considera adevarate modele de urmat pe Emma Thompson, Kate Winslet si Meryl Streep.


8. Anne Hathaway a fost prima alegere pentru personajul principal feminin din "Knocked Up", insa a fost inlocuita cu Katherine Heigl dupa ce Anne s-a retras din cauza scenei nasterii care era mult prea explicita.


9. Are intoleranta la lactoza .


10. Anne Hathaway se intelege grozav cu actritele Sienna Miller, Emily Blunt si Heather Matarazzo.


11. A primit o educatie catolica si, pana la varsta de 15 ani, si-a dorit sa fie calugarita.


12. In timpul auditiei pentru rolul principal din "The Princess Diaries", Anne Hathaway a cazut accidental de pe scaun. Acest incident, insa, i-a adus de indata rolul in filmul de comedie.


Sursa foto: minishoe22.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea