Filme

#filme cinema #filme octombrie #cinema octombrie #premiere cinema octombrie

Ce filme noi vedem la cinema in saptamana 5-11 octombrie 2012

Saptamana 5-11 octombrie 2012 vine cu o serie de premiere importante pe marile ecrane din Romania. Vom avea ocazia sa ne delectam cu doua animatii, un film politist, precum o pelicula de actiune cu elemente imprumutate din zona S.F.

 

End of Watch


"End of Watch" e o poveste impresionanta si plina de adrenalina despre prietenie, familie, iubire, onoare si curaj. Jake Gyllenhaal ("Donnie Darko", "Brokeback Mountain", "Zodiac") si Michael Pena ("Crash", "Shooter") interpreteaza rolurile unor politisti care captureaza banii unui periculos cartel de droguri.

Regia filmului este semnata de David Ayer, cunoscut pentru productiile "Harsh Times" (2005) si "Street Kings" (2008). Pelicula este bine cotata pe Imdb, unul dintre importante site-uri dedicate filmelor, obtinand nota 8,1.



 

Looper


"Looper" aduce in prim-plan povestea unui ucigas angajat de mafie sa calatoreasca in timp pentru a lichida persoanele incomode. In rolurile principale ii intalnim pe Bruce Willis ("Die Hard", serialul "Moonlighting", "The Whole Nine Yards") si Joseph Gordon-Lewitt ("Hesher", "50/50", "Inception"). Rian Johnson ("Brick", "The Brothers Bloom") este cel care semneaza regia acestei pelicule de actiune notat pe Imdb cu 8,3.



 

Sammy's Adventures 2


Broscutele testoase Sammy si Ray se aliaza cu un peste gelatinos, o caracatica fermecatoare, un homar artagos si o familie intreaga de pinguni. In aceasta formula inedita vor incerca sa tina piept unui braconier periculos.

Animatia este regizata de Ben Stassen, un cineast specializat in documentare si lungmetraje. In urma voturilor utilizatorilor Imdb, pelicula a primit nota 5,7.



 

ParaNorman


"ParaNorman" este o productie a studiourilor Laika, fiind practic cel de-al doilea film de animatie stop-motion realizat vreodata in format 3D. "ParaNorman" este povestea unui baiat ciudat, care poate sa vorbeasca cu mortii. El va trebui sa incerce sa-si elibereze oraselul de un blestem vechi de cateva sute de ani.

Animatia, regizata de tandemul Chris Butler si Sam Fell, este cotata pe Imdb cu nota 7,5.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea