Filme

#filme cinematograf #filme #The Man with the Iron Fists #Playing for Keeps #Diaz: Don't Clean Up This Blood #The Words #Aglaja #Holly Motors

In weekend, cinci filme noi la cinema

In acest weekend, cinefilii romani vor avea parte de nu mai putin de cinci premiere. In cinematografele autohtone vor rula filme de actiune, comedii, drame, dar si o productie cu arte martiale.

Playing for Keeps

Regia: Gabriele Muccino

Distributie: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones

Gerard Butler interpreteaza rolul unui barbat divortat care accepta sa antreneze echipa de fotbal a scolii in care invata Lewis, fiul sau cel mic. Treptat, el descopera ca se bucura de o atentie deosebita din partea parintilor componentilor echipei.

Diaz: Don't Clean Up This Blood

Regia: Daniele Vicari

Distributie: Claudio Santamaria, Jennifer Ulrich, Elio Germano, Monica Barladeanu, Ana Ularu

"Diaz: Don't Clean Up This Blood", o coproductie romano-italo-franceza, are la baza o poveste reala petrecuta in timpul summitului G8 de la Genova din 2001, fiind descrisa reprimarea violenta a manifestatiilor antiglobalizare.

The Man with the Iron Fists

Regia: RZA

Distributie: RZA, Dave Bautista, Russell Crowe, Lucy Liu

"The Man with the Iron Fist" este un film de arte martiale in care RZA interpreteaza rolul unui fierar, transformat peste noapte intr-un erou local, dupa ce se hotaraste sa pedepseasca un clan de asasini.

The Words

Regia: Brian Klugman, Lee Sternthal

Distributie: Olivia Wilde, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dennis Quaid

"The Words" este povestea unui scriitor care devine cunoscut datorita unei carti. Lucrurile se complica dupa ce intalneste cu un batran, care pretinde ca, de fapt, el este autorul scrierii respective.

Aglaja

Regia: Krisztina Deak

Distributie: Babett Javor, Piroska Moga, Eszter Onodi

"Aglaja" este o adaptare cinematografica a romanului "De ce fierbe copilul in mamaliga" al scriitoarei Aglaja Veteranyi. Actiunea filmului se petrece in Romania de dinainte de 1989. Pelicula descrie viata unei familii de circari, care sa afla mereu in deplasare.

Holly Motors

Regia: Leos Carax

Distributie: Eva Mendes, Kylie Minogue, Denis Lavant

"Holly Motors" prezinta o zi, de la rasarit si pana la miezul noptii, din viata unui personaj ciudat numit Monsieur Oscar. Oscar pare a fi un fel de ucigas platit, cu diferenta ca misiunile sale nu sunt chiar asasinate, ci mai degraba roluri. Insotit peste tot de limuzina sa alba care-i serveste totodata drept birou si studio de machiaj, Oscar schimba rol dupa rol: cersetoare, bancher, lautar, tata de adolescenta, monstru din subteranele Parisului, ninja, batran muribund etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea