Filme

#filme #actori celebri #copii actori #actori transformare

Ce fac astazi copiii staruri din filmele celebre ale anilor '80- '90

Au devenit actori celebri de la varsta adolescentei sau chiar mai devre,e, dar odata cu trecerea anilor si avansarea la maturitate, abia daca am mai auzit ca au fost distribuiti in vreun rol sau productie cinematografica de succes. Iata cativa dintre cei mai celebri copii staruri care au jucat in filme renumite ale anilor '80-'90, dar a caror cariera nu a continuat si la maturitate, multi dintre ei reorientandu-se spre alte profesii!


Carrie Henn - Aliens (1986)

Carrie Henn este copilul vedeta care, in anii '80, a fost recrutata pentru rolul lui Newt din Aliens, dupa ce a fost singura dintre copiii participanti la casting care a reusit sa nu zambeasca deloc in timpul probei pentru acest rol. Vedeta i-a convins imediat pe jurati si s-a dovedit o alegere de succes, intrucat Henn a dat lovitura cu acest, interpretarea fiind intens laudata de critici. Acesta a fost si singurul rol al actritei, Carrie Henn reorientandu-se, ulterior, spre cariera de profesor.



Devin Ratray - Home Alone (1990)


Cu totii ne amintim de nazdravanul Buzz McCallister, din seria "Home Alone", pus mereu pe sotii si obraznicii. Spre deosebire de alti copii-vedeta, Devin a reusit sa ramana fidel cinematografiei, jucand, de-a lungul timpului, in mai multe filme: Little Monsters, Law&Order sau Supernatural. Insa pasiunea lui au ramas intotdeauna documentarele video, cel mai important fiind cel realizat de actor despre Condoleeza Rice.


Ariana Richards - Jurassic Park (1993)

In ciuda succesului pe care l-a inregistrat cu interpretarea personajului Lex Murphy, in Jurassic Park, Ariana Richards nu a continuat in industria cinematografica pana la maturitate, dar a ramas fidela artelor. Vedeta a ales sa urmeze o cariera in pictura, mai exact in curentul impresionist al acesteia. Cu toate acestea, pasiunea pentru actorie nu a parasit-o si se pare ca Ariana urmeaza sa isi faca din nou aparitia pe marile ecrane, intr-un nou film, "Wards island", programat pentru a avea lansarea in acest an, in cinematografe.

 

Bradley Pierce - Jumanji (1995)

Bradley Pierce a devenit celebru in copilarie, cand a jucat in blockbuster-ul "Jumanji". A fost singurul rol intr-un film al lui Pierce, dar cu toate acestea, a devenit celebru dupa ce a dat viata personajului Chip din animatia "Beauty and the Beast" sau a lui Tails din seria "Sonic the Hedgehog". In rest, Bradley si-a dedicat atentia vietii de familie, ingrijindu-si cei doi copii, dar si actiunilor caritabile.



Sursa foto: Thefw.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea