Filme

#catalin mitulescu #filmari

Catalin Mitulescu filmeaza cel de-al 2-lea lungmetraj din cariera

Catalin Mitulescu a inceput filmarile la " Loverboy ", cel de-al doilea sau lungmetraj. In rolurile principale au fost distribuiti actorii George Pistereanu si Ada Condeescu.

Filmarile au loc in 15 locatii din Constanta si imprejurimi si se vor incheia la jumatatea lunii noiembrie, urmand ca "Loverboy" sa fie lansat in cinematografe anul viitor.

Filmul spune povestea lui Luca, un tanar de 20 de ani din Harsova care cucereste fete, le face sa se indragosteasca de el si le plaseaza mai departe unei retele din Constanta. Pentru politistii de la trafic de persoane "> trafic de persoane ">trafic de persoane , aceasta tehnica de racolare se numeste metoda prin indragostire, iar cei ce o practica sunt denumiti loverboys.

Luca se plimba cu scuterul prin campiile arse de soare, are grija de bunicul sau si agata fete prin satele sarace de langa Dunare. Viata lui se schimba in momentul in care se indragosteste de Veli. Luca pare hotarat sa renunte la tot ceea ce facea pana acum pentru a ramane cu ea. O plangere depusa impotriva lui de o fosta iubita si presiunea din partea sefului il forteaza sa faca o alegere: sa renunte sau nu la Veli.

Catalin Mitulescu si-a facut debutul regizoral in anul 2006 cu lung metrajul “Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”. Filmul a castigat Premiul "Un certain regard" pentru cea mai buna interpretare feminina la editia din 2006 a Festivalului de la Cannes.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea