Filme

#filme noi #globurile de aur #filme #globurile de aur 2012 #filme 2012 #premii filme

Castigatorii la Globurile de Aur 2012

"The Artist" si " The Descendants " au fost peliculele cele mai premiate la Globurile de Aur 2012 . Afla care sunt cei mai importanti castigatori.

"The Artist" a castigat trei premii importante " Cel mai bun film (musical sau comedie)", cea mai buna muzica de film si un premiu pentru actorul din rolul principal Jean Dujardin .

"The Descendants" a castigat "Cel mai bun film (drama)", iar George Clooney a fost si el rasplatit cu o statueta pentru rolul principal din film.

Premiile pentru cele mai bune actrite au fost acordate lui Meryl Streep (pentru rolul dramatic din "The Iron Lady") si Michelle Williams (" My Week with Marilyn ").

Cel mai bun regizor a fost Martin Scorsese ("Hugo"), iar premiul pentru cel mai bun scenariu i-a revenit lui Woody Allen ("Midnight in Paris").

Madonna a castigat premiul pentru cea mai buna melodie (Masterpiece, din "W.E."), in timp ce Steven Spielberg a plecat acasa cu premiul pentru cel mai bun film de animatie ("Aventurile lui Tintin").

Foto: Washingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea