Filme

#filme noi #concurs #filme #premii film #concurs film # furia titanilor

Castiga premii surpriza si 3 invitatii la filmul "Furia titanilor" (30 Martie - 12 Aprilie 2012)

In 2010, oamenii si zeii au inceput infruntarea titanilor. In 2012, si oamenii si zeii le vor simti furia.

Hades (Ralph Fiennes) si Ares (Edgar Ramirez) schimba tabara si fac o alianta cu Kronos, fara sa le pese ca eliberarea titanilor ar insemna sfarsitul lumii. Astfel, pentru ca iadul sa nu se dezlantuie pe pamant, Perseu (Sam Worthington) si Zeus (Liam Neeson) trebuie sa coboare ei in adancurile iadului.

MediaPro Distribution si Acasa.ro te premiaza! Raspunde AICI la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Furia Titanilor, valabile la Cinema City Sun Plaza www.cinemacity.ro sau unul dintre cele 2 premii originale Furia Titanilor: 1 bratara si 1 breloc cu desfacator.

Care este numele actorului care il interpreteaza pe Zeus, starul din Unknown si Taken, nominalizat la Oscar pentru rolul din Lista lui Schindler?

1. Liam Neeson
2. Morgan Freeman
3. George Clooney

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 30 Martie - 12 Aprilie 2012.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 13 Aprilie 2012.

 Din 30 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane Furia Titanilor, o productie Warner Bros. Pictures. Cu mai multa actiune, mai multa intensitate, creaturi originale spectaculoase si efecte vizuale de exceptie, Furia Titanilor promite o experienta cinematografica unica. Din 30 martie in cinematografe in 3D si IMAX® 3D.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea