Filme

#concurs #valentines day #invitatii #ultimul zburator #invitatii film

Castiga invitatii de Valentine's Day la filmul Ultimul Zburator!

Ultimul Zburator este este primul film romanesc care apartine genului realism magic. Actiunea filmului incepe in anul 2012, cand oamenii traiesc intr-o lume dezvrajita si nu mai cred in povesti si-n Zburatori. Ultimul dintre acestia, Zanoni (Gabriel Dutu) se afla refugiat intr-un vechi conac boieresc, impacandu-se cu ideea ca fetele nu mai viseaza sa fie rapite si „plimbate cu motorul”.

La insistenta bunului sau prieten, Manolica (Constantin Cojocaru) - un fost zburator blocat intre lumi, Zanoni pleaca in cautarea unei noi idile. Din intamplare, ajunge la concertul unei fete, Eliza (Iulia Verdes), cea care-i va schimba radical perceptia asupra vietii si a existentei sale de Zburator.

Intre Zanoni si Eliza se va infiripa o poveste de iubire, care o va purta pe fata intr-o calatorie initiatica in lumea Zburatorilor. Ea se va autocunoaste, va invata sa-si infrunte fricile si mai important, isi va redescoperi trecutul.

Castiga invitatii duble la filmul "Ultimul Zburator"

Acasa.ro impreuna cu Intercomfilm Distribution te invita la concurs. Participa la concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 5 invitatii duble la filmul Ultimul Zburator, ce urmeaza sa fie lansat in cinema din 7 februarie 2014. Pentru a participa trebuie sa urmezi doi pasi simpli:

1. Vizioneaza trailer-ul de mai jos:

2. Lasa-ne un comentariu la finalul articolului, prin care sa raspunzi la intrebarea "Care este data de lansare in Romania a filmului Ultimul Zburator?"

Concursul se desfasoara in perioada 05 - 10 februarie 2014.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 11 februarie 2014, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Castigatorii consursului sunt:

  1. Daniela Pop
  2. Delia Pastravaru
  3. Adi Marin
  4. Nigel Iosif

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea