Filme

#concurs #film #invitatii #her #invitatii duble film # ea

Castiga invitatii de Valentine's Day la filmul Her/Ea!

Pelicula “Ea” ni-l prezinta pe Theodore (Joaquin Phoenix), un barbat complex si sufletist, care isi castiga existenta scriind scrisori personale pentru alti oameni. Cu inima franta dupa un lung mariaj esuat, el incepe sa fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care raspunde la comenzi vocale si promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine statatoare.

Cand il instaleaza, el este incantat sa faca cunostinta cu “Samantha,” o voce superba de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi patrunzatoare, sensibila si surprinzator de simpatica. Pe masura ce dorintele si nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adanceste transformandu-se intr-o dragoste reciproca.

Castiga invitatii duble la filmul "Her/Ea"

Acasa.ro impreuna cu Intercomfilm Distribution te invita la concurs. Participa la concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 5 invitatii duble la filmul Her/Ea, ce urmeaza sa fie lansat in cinema din 7 februarie 2014. Pentru a participa trebuie sa urmezi doi pasi simpli:

1. Vizioneaza trailer-ul de mai jos:

2. Lasa-ne un comentariu la finalul articolului, prin care sa raspunzi la intrebarea "Care este data de lansare in Romania a filmului Her/Ea?"

Concursul se desfasoara in perioada 05 - 10 februarie 2014.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 11 februarie 2014, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Castigatorii concursului sunt:

  1. Miruna Paun
  2. Alexandru Demetrescu
  3. Florenta Dumitrache
  4. Adriana Picus
  5. Alina Dumitrache

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea