Filme

#filme #film romanesc #noaptea alba a filmului romanesc

Bucurestiul gazduieste pe 14 septembrie Noaptea Alba a Filmului Romanesc

Cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe data de 14 septembrie in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

In Bucuresti, Noaptea Alba va fi organizata in locatii precum Cinema Studio, Cinema Patria, Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Centrul Vechi sau Club Fabrica.

In Cluj-Napoca, cinefilii sunt asteptati la Cinema Victoria, precum si la Casa TIFF, cel mai nou spatiu cultural al orasului. Spectatorii din Timisoara se pot bucura de proiectii la Cinema Timis. La Iasi filmele vor fi proiectate la Cinema Victoria.

Pe lista filmelor care vor incanta spectatorii se numara: "Despre oameni si melci", "Crulic, drumul spre dincolo", "Undeva in Palilula", "Visul lui Adalbert", "Din dragoste, cu cele mai bune intentii", "Toata lumea in familia noastra". Nu vor lipsi nici documentarele: "8 Martie", "Un gand, un vis, Doyle...si-un pix", "Pacatoasa Teodora".

Intrarea la filme va fi libera, in limita locurilor disponibile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea