Filme

#bruce willis #edward norton #moon rise kingdom #film #wes anderson

Bruce Willis si Edward Norton se confrunta in "Moon Rise Kingdom"

Productia oricarei pelicule regizate de Wes Anderson genereaza entuziasm chiar si printre cei mai celebri actori din cetatea filmului. Pentru cel mai recent sau se bat cateva nume mari, printre care Bruce Willis, Edward Norton si Bill Murray .

Proiectul se numeste , iar filmarile vor incepe in primavara viitoare. Mai multe vedete ( Frances McDormand , Tilda Swinton, Bruce Willis, Bill Murray si Edward Norton) au inceput deja negocierile pentru a aparea in distributia filmului.

Scenariul ii apartine lui Anderson, care l-a scris in colaborare cu Roman Coppola, iar de productie se va ocupa Scott Rudin, cu care regizorul a mai colaborat si la si The .

Actiunea filmului Moon Rise Kingdom este plasata in anii ’60 intr-un orasel din New England, SUA. Doi tineri se indragostesc si fug impreuna, insa autoritatile din micul oras sunt de parere ca cei doi au disparut in mod misterios, motiv pentru care pornesc in cautarea lor.

Edward Norton va interpreta rolul de lider al unei echipe de cautare, in timp ce Bruce Willis va intra in pielea serifului local care are o aventura cu mama () fetei disparute. Bill Murray, o aparitie obisnuita in filmele lui Anderson, va fi tatal fetei, care are si el destule probleme personale pe cap.

Cel mai probabil Moon Rise Kingdom va aparea in cinematografe in 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea