Filme

#bratz #film #primele #ecouri #cronica #comedie #_bratz-2007

Bratz - primele ecouri

Celebrele papusi Bratz prind viata in mult-asteptatul film cu acelasi nume, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume. Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete Bratz luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si nu in ultimul rand Prietenie.

De cand se stiu, Yasmin, Jade, Sasha si Cloe au fost cele mai bune prietene. Desi foarte diferite ca personalitate, talente si chiar stil vestimentar , fetele au devenit inseparabile inca din prima clipa si s-au sustinut reciproc in orice situatie.

Acum cele patru au de infruntat o noua lume: adevarata jungla a clasei, unde pentru prima data vor descoperi ce inseamna viata de adolescente. Nevoite sa se supuna acum unui sistem impus de catre cea mai populara tipa din liceu, Meredith, fetele risca sa-si strice prietenia si asta tocmai din cauza noilor reguli.

Primele reactii

Plin de mesaje mixte si aspiratii dubioase, Bratz este un film prea sec si de neinteles, chiar si pentru audienta tintita. Pelicula va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 13 iunie.

Contra

New York Daily News: Cel mai bun lucru care poate fi spus despre acest film este ca personajele nu sunt atat de oribile ca papusile Bratz (Elizabeth Weitzman)

Detroit News: Parinti, feriti-va copiii! Bratz va distruge minte copiilor dumneavoastra, le va goli sufletul si probabil ii va incuraja de la o versta fragetala o dependenta de Botox (Tom Long)

Village Voice: In final , cea mai ofensiva parte a filmului Bratz nu este stereotipizarea sau extinderea brand-ului, este mila fata de cariera actorului Jon Voight (Jessica Grose)

Toronto Star: Bratz este un film dezamagitor deoarce personajele nu sunt chiar atat de supereroine pe cat ar trebui (Tony Wong)

Boston Globe: Daca vreti sa puneti un film intr-o capsula a timpului pentru ca viitoarele generatii sa vada cat de seaca este cultura copiilor noastri, sa stiti ca Bratz este filmul perfect (Ty Burr)

Pro

Chicago Sun-Times: Neserios si usor de uitat? Bineinteles. Dar daca acest film este despre tolerarea anilor de liceu, atunci adolescentele superficiale mertia compasiunea noastra, nu? (Paige Wiser)

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Bratz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea