Filme

#filme noi #filme #bradley cooper #serena #distributie film # jennifer lawrence

Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, in 'Serena'

Bradley Cooper si Jennifer Lawrence vor juca din nou impreuna, de aceasta data in pelicula ' Serena ', regizata de Susanne Bier.

Pelicula va fi o adaptare cinematografica a romanului 'Serena', scris de Ron Rash. Actiunea cartii este plasata in anul 1929, in Carolina de Nord, iar protagonistii sunt doi soti care incearca sa puna pe picioare un imperiu bazat pe productia de cherestea.

George Pemberton (Bradley Cooper) si sotia sa Serena (Jennifer Lawrence) sunt doi oameni de afaceri ambitiosi, dornici sa obtina cat mai mult profit, intr-un timp cat mai scurt.

Serena fuge, insa, de raspunderi si il indeamna pe George sa comita tot mai multe infractiuni, pentru a avea succes in afaceri .

Pe plan personal, Serena ajunge sa fie o femeie foarte nefericita, dupa ce afla ca nu poate avea copii. Ea cauta razbunare si gaseste un tap ispasitor in persoana fiului ilegitim al sotului ei. Pentru ca George sa nu aiba niciun mostenitor al averii, Serena este decisa sa-l omoare pe fiul acestuia.

Noi detalii despre scenariu, distributie si productie vor fi facute publice in viitorul apropiat.

Jennifer Lawrence si Bardley Cooper joaca impreuna in comedia 'The Silver Linings Playbook', ce va putea fi vizionata din noiembrie 2012 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea