Filme

#filme noi #bradley cooper #distributie film #man from u.n.c.l.e

Bradley Cooper a refuzat rolul principal in 'Man From U.N.C.L.E'

Bradley Cooper a refuzat sa interpreteze rolul principal in pelicula ' '. Personajul sau, Napoleon Solo, pare sa fie blestemat inca din start.

Producatorii filmului ' Man From U.N.C.L.E ' ro /se" title="se">se confrunta cu o " title="o">o situatie inedita. Pana acum, doi actori importanti de la Hollywood Au ">au refuzat sa fie protagonisti. In urma cu doua luni, era aproape sigur ca George Clooney va fi Napoleon Solo, insa actorul american s -a retras din proiect din cauza programului incarcat.

Dupa ce credeau ca au gasit inlocuitorul perfect pentru Clooney in persoana lui Bradley Cooper, producatorii s-au lovit si de refuzul acestuia de a prelua sarcinile principale.

Starul din 'Marea Mahmureala' nu a oferit nicio explicatie pentru retragerea sa.

Rolul lui Napoleon Solo a fost facut celebru de Robert Vaughn in serialul TV al anilor '60, 'The Man from U .N. C ">C . L . E ">E .'.

In versiunea orginiala, Napoleon si bunul sau coleg, Ilya Kuryakin, lucreaza pentru o agentie internationala de spionaj denumita U.N.C.L.E. (United Network Command for Law and Enforcement). Cei doi incearca sa salveze lumea de o organizatie criminala, T .H. r " title="r">R .U.S.H. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
In prezent, Bradley Cooper filmeaza pelicula 'The Silver Lingings Playbook', alaturi de Jennifer Lawrence si Robert De Niro.

Foto: cinemagia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea