Filme

#brad pitt #film #drama #mineri #chile

Brad Pitt vrea un film hollywoodian despre drama celor 33 de mineri din Chile

Brad Pitt are asteptari mari. Actorul spera sa puna mana pe drepturile de ecranizare a povestii minerilor chilieni inchisi in subteran in urma unui accident petrecut in mina in care lucrau. Motiv pentru care Pitt a inceput deja negocierile cu reprezentantii minerilor pentru a da drumul la proiect cat mai repede.

Partenerul Angelinei Jolie vrea sa aduca pe ecrane povestea celor 33 de mineri chilieni si a trimis deja reprezentanti ai companiei sale de productie, Plan B, sa negocieze pentru drepturile de ecranizare pentru un potential film despre supravietuire, scrie Associated Press.

Dupa doua luni de zile petrecute in mina prabusita , cei 33 de mineri au fost salvati luna trecuta in timpul unei operatiuni dramatice transmisa in direct.

Cum povestea a fost mult timp subiect de stiri in intreaga lume, Brad Pitt este nerabdator s-o transforme intr-un film hollywoodian si a inceput deja discutiile cu reprezentantii minerilor.

Se pare ca nu numai Pitt a fost impresionat de drama chilienilor. Cantareata Amy Macdonald a scris chiar un cantec despre povestea acestora. “Am urmarit toata povestea de la inceput pana la final. M-a impresionat. Am plans de 33 de ori, de fiecare data cand mai era salvat un miner. Pe mine m-a inspirat si am scris un cantec despre drama lor”, a spus artista.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea