Filme

#brad pitt #mafia #politist #thriller #cogan's trade #andrew dominick

Brad Pitt investigheaza mafia in thriller-ul "Cogan's Trade"

Brad Pitt va fi vedeta unui thriller politist regizat de Andrew Dominick . Filmarile vor incepe in martie 2011 in New Orleans, anunta Scene Magazine.

Pitt va juca rolul principal in filmul Cogan’s Trade , inspirat de romanul lui George V. Higgins despre Jackie Cogan. Productia va fi filmata in totalitate in orasul New Orleans incepand cu luna martie a anului viitor.

Proiectul este cea de-a doua colaborare dintre Pitt si Dominick care au mai lucrat impreuna la western-ul The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.  Din distributia lui Cogan’s Trade vor mai face parte Casey Affleck si Sam Rockwell. Printre actorii care sunt foarte aproape de aparea pe afisul filmului, se mai numara Josh Brolin, Mark Ruffalo, Javier Bardem, Bill Murray si Zoe Saldana.

Cogan’s Trade este un thriller politist al carui protagonist este Jackie Cogan, un politist care investigheaza un jaf comis in timpul unei importante partide de poker organizata de mafie. Andrew Dominick va semna si scenariul filmului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea