Blockbusterele verii: filme de comedie care te vor face sa razi in hohote in 2014

Filme

#blockbustere #filme #comedii #Parinti contra studenti petrecareti #Bucatar chef la drumul mare #Milioane de moduri pentru a muri de ras #Tammy

Blockbusterele verii: filme de comedie care te vor face sa razi in hohote in 2014

Hollywoodul se pregateste sa lase deoparte costumele antiglont ale durilor de pe marele ecran pentru a ne asalta cu o avalansa de hohote de ras. Cele mai asteptate comedii ale verii incep sa paseasca pe marile ecrane inca din aceasta luna, iar unele au testat deja reactia publicului in festivaluri dedicate genului.

 

 

Parinti contra studenti petrecareti

Prima productie care va deschide sezonul comediei in cinematografe este "Neighbors" (Vecinii), in care Seth Rogen si Rose Byrne joaca rolul unor parinti a caror liniste dispare odata cu instalarea in cartier a unei fratii studentesti. Regele petrecerilor nebune este desemnat Zac Efron, in rol de presedinte al fratiei, iar conflictele si razbunarile intre cele doua grupuri fac deliciul spectatorilor. Lansarea modiala este programata pe 9 mai.

Bucatar chef la drumul mare

"Chef", a carui lansare va avea loc la sfarsitul acestei luni, ii aduce in prim plan pe Jon Favreau, Sofia Vergara si John Lenguizamo intr-o poveste a unui bucatar de top care isi paraseste slujba bine platita din LA pentru a testa gusturile consumatorilor de pe strazile din Miami. Filmul a fost servit deja ca aperitiv norocosilor care au prins un bilet la Tribeca Film Festival din New York, iar reactia publicului a adus un zambet de usurare si pe fetele producatorilor.

Milioane de moduri pentru a muri de ras

Parintele nazbatiosului ursulet de plus "Ted", Seth MacFarlane, isi muta umorul intr-un decor al Vestului salbatic, unde personajul sau, un fermier non-combat, se pregateste sa dea ochii cu sotul-pistolar al vecinei de care este indragostit in pelicula "A Million Ways to Die in the West". In rolul vecinului pistolar, Liam Neeson. Premiera, 30 mai.

Tammy

Cum sa iti iei lumea in cap intr-un mod care sa ii faca sa lesine de ras pe spectatori doar Tammy stie. Iar cand Tammy este Melissa McCarthy avantata intr-un road-trip in compania bunicii amatoare de alcool, Susan Sarandon, comedia pare asigurata. Filmul pare o afacere de familie in conditiile in care Melissa si sotul ei, Ben Falcone, au scris scenariul, iar Ben a preluat si regia peliculei. Premiera: 2 iulie.

Sursa foto: hollywoodreporter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din cinema

Cauta-ti perechea