Filme

#_marele-alb-2005

Big White, un cadavru la nevoie

turism aflat la ananghie, cu o sotie cu grave probleme psihice, si un frate disparut.

Cum omul apasat de datorii ar face orice pentru bani, Paul gaseste cadavrul potrivit la momentul potrivit, il cara in sus si in jos, il inghesuie in frigider, il taraste, il garniseste cu halci de carne cruda si il lasa prada salbaticiunilor. Toate astea pentru un milion de dolari. Se justifica, nu? Paul are in buzunar biletul spre paradis insa piedicile apar din toate partile: un agent sceptic de la firma de asigurari, doi criminali care isi vor cadavrul inapoi, un frate violent. Mai multe nu va spun.

Desi are toate ingredientele pentru a calca pe urmele reusitului Fargo, Big White da impresia de lucru neterminat.

Cu cadre minunate inzapezite si actori cunoscuti, Big White ramane totusi o comedie neagra cu multe momente cheie neexploatate.

Poate va asteptati ca Robin Williams sa fie ca de obicei crema distractiei. In Big White nu e deloc asa. In schimb o sa va amuzati copios vazand-o pe Holly Hunter , sotia care sufera de sindromul Tourette, maimutarindu-se si injurand ca la carte, asa cum ii cere rolul.

Un film potrivit pentru week-end, in caz ca gustati umorul negru si uneori sec.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea