Filme

#_beverly-hills-chihuahua-2008 #cronica #primele ecouri #comedie #chihuahua #beverly hills

Beverly Hills Chihuahua - primele ecouri

Chloe, o femela alintata de chihuahua , isi petrece cea mai mare parte a timpului ratacind pe strazile din Beverly Hills in poseta stapanei sale, frecventand saloanele de infrumusetare si colindand magazinele luxoase din zona . Aventura incepe atunci cand Chloe se rataceste de stapana in timpul unei excursii in Mexic.

Primele reactii

Criticii sunt de parere ca Beverly Hills Chihuahua este putin mai mult decat o comedie de familie usor de uitat. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 26 decembrie.

Contra

Globe and Mail: Beverly Hills Chihuahua nu este nici pe departe cel mai bun film cu animale vorbitoare scos de Disney (Stephen Cole)

USA Today: Spectatorii mai mari de opt ani ar trebui sa inchida ochii si sa-si imagineze ceva mai stimulativ: Beverly Hills Cujo (Claudia Puig)

New York Post: Filmul se numeste Beverly Hills Chihuahua. Publicul este format numai din hidrante (Kyle Smith)

New York Times: Filmul se apropie, dar nu atinge in intregime un nivel spectaculos de absurditate (Nathan Lee)

TheMovieBoy.com: Un film deloc amuzant despre animale vorbitoare. Oare ce a vazut Jamie Lee Curtis in acest proict? (Dustin Putman)

Pro

Hollywood Reporter: Povestea filmului nu este una originala, dar actorii din distributie emana destula energie incat sa iasa ceva placut (Michael Rechtshaffen)

Arizona Republic: Filmul este un fel de Legally Blonde povestit din perspectiva unui catelus dragut (Randy Cordova)

Newsday: Beverly Hills Chihuahua este o surpriza incantatoare, care combina umorul menit pentru copii, cu umorul subtil al adultilor (Rafer Guzman)

San Francisco Chronicle: Daca tolerati canii vorbitori, acesta pelicula oferita de Disney este numai buna pentru o seara in oras cu familia (Walter V. Addiego)

ReelTalk Movie Reviews: Delgado (Andy Garcia), un brav ciobanesc german, merita sa aiba un film propriu. Sa-i faca in ciuda lui Rin Tin Tin (Betty Jo Tucker)

Trailer Beverly Hills Chihuahua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea